OPELJEŠIO JE DO POSLEDNJEG DINARA, PA JE OSTAVIO Kulićima skinute pare sa računa: Marija plače, ne može da dođe sebi!
Printscreen

Roditelji kontroverzne učesnice "Zadruge" Miljane Kulić, Marija i Siniša, mesecima imaju probleme sa zadravljem, i u isto vreme su se podvrgli operacijama i lečenju. Međutim, ono što im je ćerka sada navodno napravila, nisu mogli ni da sanjaju.

Miljana je navodno unapred uzela honorar iz rijalitija kako bi vratila Zoline dugove, a njeni roditelji koji sve vreme gaje i njenog sina Željka, tek sada su obavešteni o tome.

OPELJEŠIO JE DO POSLEDNJEG DINARA, PA JE OSTAVIO Kulićima skinute pare sa računa: Marija plače, ne može da dođe sebi!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ljudi prosto više ne mogu da veruju na šta Miljana pristaje, a šta joj sve Zola podmeće samo da bi je iskoristio. Kada su čuli da je novac podigla pre ulaska u rijaliti, šokirali su se. Taman su mislili da oko Nove godine odu do banke i vide da li je na Miljanin račun za koji su ovlašćeni legla neka uplata jer im je sama rekla da na tri meseca proveravaju, ali od toga nema ništa. Ne treba njima taj novac, ali su hteli da podignu sa računa i ostave u sefu u banci kako bi Miljana konačno skupila za stan koji toliko želi da kupi za sebe i sina Željka", objašnjava rođaka porodice Kulić iz Niša za Star i nastavlja:

- Marija je toliko plakala, ma nije mogla dva dana da dođe sebi. Krivo joj je što se Miljana toliko maltretira po rijalitiju, što ne viđa svoje dete koje brzo raste i što nije uz njih sada kada im je najteže. Zgroženi su na šta je sve Zola spreman i kako joj je podvalio kojekakve ugovore koji nisu validni. Shvatili su da su prevareni i da im je sav novac skinut sa Miljaninog računa koji je oni trebalo da dignu i ostave sa strane. Srećom, Marija je svoj honorar sklonila sa strane, tako da ona i Siniša imaju od čega da žive.

DOTAKLI SU DNO DNA! Janjuš otkrio da li je čuo vrelu akciju Maje i Cara, Miljana izvukla sve detalje!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ђура

07.12.2021 18:05

Ја им не верујем , а ви ?