OVO JE DOKAZ DA JE JOŠ UVEK VOLI?! Sale Luks izabrao Dalilu za omiljenu osobu, Car izgoreo od ljubomore, reagovalo obezbeđenje!
Foto: Youtube/Printscreen

Sale Luks izazvao je opštu pometnju, kada je odlučio da izabere Maju Marinković i Marka Janjuševića Janjuša za ovonedeljne potrčke i pošalje ih u izolaciju. Filip Car je izgoreo od besa i posvađao se sa bivšim prijateljem, Janjušem,  a onda je usledila svađa i sa Luksom, pa je i obezbeđenje reagovalo.

- Sale, koga biraš za omiljeni ličnost? - pitao je voditlelj.

- Omiljena ličnost, Dalila - nasmešio se Sale.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Dalila, da li si očekivala ovo? - podigao je Milan Dalilu.

- Očekivala sam, koristiću sve blagodeti hotela. Znaš, smetalo mi je svetlo koje se pojavi, dok sam bila sa Filipom. Kao omiljena imam prava da biram, pa ću da vidim šta ću i kako - odgovorila je Dragojevićka.

- Za*ebao si se sa mnom, brate, jako si se za*ebao. Kako se zove ona pi*ketina u filmu? - ustao je Car.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ja? Pa ti si taj koji je sve kodekse pogazio? - pitao je Sale.

- Sa mnom si dobar, perfidno si kao dobar sa mnom. Zamisli koji si potenijalni mrzitelj mene kad moju bivšu stavljaš u hotel, a sadašnju šalješ sa Janjušem - zapenio je Car.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Nemam pogažene kodekse prema onom koji mene nikada nije pogazio, razmeš? Ja sam dobar, častan, ali ako neko napravi nešto, kada vratim onda sam ja taj koji vraća. Za ovakvu flašu, vraćam cisternu - vikao je Car.

- On se više iznervirao zbog omiljene - dodao je voditelj.

PLAŠIM SE DA ĆE DEJAN POLUDETI ZBOG DALILE Maja Nikolić oplela po rijaliti učesnicima, pa dodala: Rijaliti se pretvorio u duhovnu prostituciju!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
jaca

07.12.2021 08:33

ne pricajte kojesta kakvi voli nece covek da ga krimos i sljam pravi budalom