POSTALA JE MENSUROV ROB! Majka Milice Veseliović očajna, plaši se za ćerkino zdravlje: Nije znala sa kim ulazi u vezu!
Foto: Alo/ilustracija

Sedamnaestogodišnja učesnica "Zadruge" Milica Veselinović trenutno prolazi kroz težak period u rijalitiju - žestoki, sve češći sukobi sa dečkom Mensurom Ajdarpašićem odrazili su se na njeno raspoloženje, ali i ponašanje, te svakodnevno ulazi u kako verbalne, tako i fizičke obračune sa drugim zadrugarima u Beloj kući.

Tim povodom ekipa gorepomenutog portala pozvala je njenu majku Anu Veselinović, koja se odmah požalila da joj nije dobro dok gleda svoju ćerku u "Zadruzi".

Printscreen/RedTV

 

- Šta mi teško pada? Pa, ponašanje mog deteta, vidim da je pukla skroz... Popustila je sa živcima, uopšte joj nije lako. Nervozna je, napeta... Veujte mi da se jako brinem. Mislim da je do toga došlo jer nije znala ni gde, ni s kim u vezu ulazi. Iskreno, nije joj lako, ja to vidim i srce mi se cepa - zabrinuto priča Ana za pomenuti portal, koja se osvrnula na Mensurovo ponašanje prema njenoj ćerki.

Podsetimo, Milica je sinoć u intervjuu kroz suze pričala da joj je zabranjeno da se smeje, gleda druge muškarce, a da samoincijativno, dok drugi momci u kući govore na sastancima za crnim stolom, ona spusti glavu i gleda u pod.

- Ono što joj radi Mensur je strašno, ja ne znam dokle će to ona više da trpi. Da ne sme da se nasmeje, pogleda... Ona je stvarno kod nas, kod kuće, skroz drugačija - opuštena, vedra, nasmejana, otvorena... Sa puno ambicija. A tamo, totalno drugačija. Ja ne znam ko ono može da trpi, onakvo Mensurovo ponašanje... Postala je Mensurov rob! I rob i robot. Ma, svašta bih mu rekla kada bih ga videla ili čula, ali to bih ostavila za u četiri oka - kaže Miličina majka za pomenuti portal.

HITNA REAKCIJA VELIKOG ŠEFA! Milica Veselinović žestoko kažnjena zbog nasrtanja na Osmakčića!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ђура

07.12.2021 06:36

Када би Менсур знао да ће му Милица овако изгледати никада је неби загрлио .