JA MUVAM DEJANA, A ANĐELA ČEZNE Čaprićka oplela po Dalili, a za najvećeg licemera izabrala najbolju drugaricu!
Foto: Youtube/Printscreen

U toku je glasanje za najvećeg licmera, reč je dobila Sandra Čaprić.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Prvo ću navesti moju drugaricu Anđelu. Dalila me je napala da smo mi došli da damo onu stvar, a ona je dala stvar. Tako da ona je broj dva. Navela je Dejana da sam ga muvala, a da Anđela čezne. Došla sam da dam onu stvar, a nisam dala ništa - rekla je ona.

- Mora malo da se opere razumite je - dodoa je Đedović.

- Sad i Anđela juri njenog bivšeg supruga, to je licemerno. Izbacili su Anđelu iz kreveta. treću osobu ću navesti Filipa, celu situacija prema meni, Dalili i Maji i još mi rekao da sam ja ispala najbolja - nastavila je ona.

Reč je dobila Sanja Grujić.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ja bih navela da smo svi po malo. Nekome je to stil života, a neko koristi da to dođe do svog cilja. Gruji je licemer stil života. Izlaže decu stresu jer razara porodicu na televiziji. On je rekao da mu je u kući birtno mišljenje smao tri osobe, a poslednjih mesec dana nas sve turturiše, samo što ne iskače iz ukrasa da nas urniše. Licemer sam prema sebi je Dalila, svojim postupcima je ispala licemer prema sebi. Od kraljice je spala na sluškinju, to sebi ne sme da dozvoli. Moja drugarica Mima je ispala licemer prem ameni, dolazim u sukob sa drugima, a prema meni je ispala go*no. Hoću da je operem, a ona se okrene i se*e poo meni. Niti ću loše govoriti, niti dobro. Za mene si nula od čoveka - govoria je ona.

Naredna je glasala Ana Spasojević.

- Prva osoba je Dalila prema Dejanu, neću da se ponavaljam. Filip koji spava i zbog koga smo imali haos. Treća je Irma - rekla je ona.

NISU VALJDA LUDE DA TO POKUŠAJU Atraktivna brineta progovorila o braku sa pevačem iz Zvezda Granda i otkrila da li se plaši da joj neka kolegenica ne preotme muža

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading