LJUBAVNI TROUGAO OPET ZARATIO Dalila, Dejan i Car u novom žestokom obračunu, Car razvezao jezik, pa izgovorio lavinu uvreda!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U toku su "pitanja novinara". Prvo pitanje je napravilo opštu pometnju među ukućanima, a novinar Darko Tanasijević je želeo da čuje i Filipa Cara i da čuje njegov komentar na Dalilino izlaganje:

- U kratkim crtama ću da je demantujem. Da njihov lik i delo nije jasno, reklo mi se da je to što govori validno. Ono što sam ja pričao njoj je bilo u vezi. U fazi muvanja ja sam imao fizičke kontakte i govorio da bih osvestio Dejana, a ne nju. To što sam govorio je bilo u vezi - rekao je Car.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- To je bilo u fazi muvanja, kreveti u bili razdvojeni.Govorio se da me voliš dok smo se muvali - ubacila se Dalila.

- Šta je problem, ona pokušava na sve načine da moju reakciju izazove, ona sada po meni, ja ne dajem sebi za pravo da neke stvari radim. Ima grižu savest prema sebi. Ona je uporedila našu vezu sa svojim brakom. Moj mozak to ne može da sluša. Jedino nekom motkom da me Maja udari u glavu pa da kažem da je upravu - ispričao je Filip.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ovaj je sinoć rekao da nije bio on bio bi neko treći, imaju potrebu da se peru sami od sebe. Neka oni ne prate mene, ja sam slobodna žena, mogu da radim šta hoću - drala se Dalila.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Sad si bezobrazna, sad ću da ti se mešam u govor. Ona se pere preko mene, ja imam pravo da kažem sve i radim šta hoću. Kada je bila sa njim rekla je da mogu biti sa kim hoću, a sada kada nije sa njim, ona nešto pravi - ubacio se Dejan.

Zar ne misliš da emocija prema tebi nije bila jača nego prema Dejanu - pitao je novinar.

- Ona itekako zna šta priča, ali ja to ne mogu, dosta sam inteligentan da mogu da razumem. Bio sam ispravan u tom odnosu, da su stvari išle drugačije, ja sam izašao iz tog odnosa kako sam izašao - odgovorio je Filip Car.

- Sama činjenica, meni je neprirodno da joj ne zameram neke osobe za koje imam osnovanu sumnju. Ja imam osnovu da Dalili zameram Karića. A Maji Janjuša. Ona meni zamera celu kuću, ja sam njoj tražio da se skloni od nekoga na koga sumnjam. Nisam imao dojam da je ona ovakva - pričao je Car.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ovde se pravi priča da se ja ne družim sa Stefanom, to je tako - ubacila se Dalila.

- Mene boli ku*ac sa kim ona sada sedi, Dejan tvrdi neki dan to direktno. Malo vi mene radite, a maloumni ste. Ja sam bio sa njom u vezi dok sam smatrao da je ona za vezu. Ti si dno dna sa kojim se ne želim raspravljati - rekao je Car.

- Pričaj istinu - rekla mu je Dalila.

- Jesam ja tebi zamerao Dejana i Stefan - pitao je on.

- Jesi - odgovorila mu je Dalila u strahu.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Neka ona razmišlja o moralu, a ne ja. Kome da se perem, vama ili narodu. Neću da se perem jer sam je ostavio. Nije istine da se perem od nje. Ajde sjašite sa jeftinim pričama za moj mozak - pričao je Car.

OSTAVILA SVE U ŠOKU Dalila rekla šta misli o suzama Filipa Cara, pa se obratila njegovoj porodici!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading