ŠOK! FILIP BIO U ZATVORU ZBOG DAVLJENJA DEVOJKE?! Caru nasilje nad ženama nije strano, evo šta se desilo!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Filip Car postao je glavna faca rijalitija "Zadruga 5" kada je započeo vezu sa Dalilom Dragojević koja je tada još uvek bila u braku sa Dejanom, a nakon raskida uplovio je u romansu sa Majom Marinković sa kojom se svađa i bije, a onda imaju intimne odnose kao znak pomirenja.

Za Filipa se u ovoj sezoni žene bore, a niko ne zna kakvu tajnu krije, i kako su neke žene u privatnom životu prošle pored njega.

Kako piše pomenuti list, Filip je prema jednoj devojci bio nasilan, zbog čega ga je ona i prijavila policiji, ali i završio iza rešetaka.

ŠOK! FILIP BIO U ZATVORU ZBOG DAVLJENJA DEVOJKE?! Caru nasilje nad ženama nije strano, evo šta se desilo!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Pre četiri godine Car je u naletu besa pokušao da udavi jednu devojku i ona ga je prijavila. Zbog nje je bio u zatvoru, a ona nije jedini slučaj. Car je inače takav tip, eksplozivan je i ume da pravi probleme, ne zna da se kontroliše. I druge devojke su se žalile na njegovo nasilno ponašanje. Tad dok je bio u zatvoru, pravdao se da nije nikog davio, međutim, dokazi su pokazali suprotno. Sad se malo kao smirio, ali to je tako samo dok mu ne dođe žuta minuta - rekao je izvor za pomenuti list.

ISPLIVAO PRAVI RAZLOG ZBOG KOJEG JE IŠLA NA ABORTUS?! Drugarica Maje Marinković otkrila šta je bila ključna stvar zbog koje je prekinula trudnoću

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading