DALILA STAVILA TAČKU NA ODNOS SA DEJANOM! Zadrugarka više ne želi razgovor sa bivšim suprugom, promenila ploču i izgovorila ovo!
Printscreen

Sinoć je održana Igra istine, a Filip Car je postavio pitanje Mateji.

- Danas smo videli na klipovima ono što se dešavalo između tebe i Anđele, je l ti žao za neke reči koje si rekao? - glasilo je pitanje za Mateju:

- Jeste mi žao. Ne znam da li sam ikada tako vređao nekoga: izvini,nije bilo u redu. Ja sam mnogo toga izgovoarao na silu. Ja nisam mogao da spavam sinoć od nje - rekao je Mateja.

Printscreen

 

- Ti si svojima postupcima pokazao ko si i kakav si, ja tvoje izvinjenje neću prihvatiti - rekla je Anđela i onda se sukobila sa Matejom.

- Što nisi otišla u izolacju? - upitao je Dejan Dalilu.

- Nisam osećala da treba da odem, neći ići ni večeras. Dejan i ja smo zavišili, nećemo obaviti taj razogovor. Molim ga da me sačuva od sebe i da se ne povređuje više, izvinjavam se ja njemu - rekla je Dalila.

PRVO BRUTALNA SVAĐA, A ONDA SE*S! Žestoka akcija Filipa i Maje u dnevnoj sobi, nikome nije jasno njihovo ponašanje!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Rijana

04.12.2021 15:18

Manipulatorka, lažovčina... Deki je jodavno njoj rekao i pre razvoda da mu se nej obraća i a je medju njima zaršena priča. Da ne želi više nikakav kontakt sa njom. Bravo, Deki. kadae brak razvede, stavja se jedna velika ačka i nastalja dalje u novi žvotpun sreće i napretka. Da bi bio srećan i zadovoljan u budućnosti, se repove preseci.Ova promiskuitetna persona te ne zaslužuje. Ona je zla, loš čovek, bolesna, danas priča jdno, sutra drugo,as se smeje ,čas plaće i žali za Carom,jer je dobila šut kartu, a tebe psihički i fizički zlostavlja ničim izazvana.Njoj je mesto na Klinici.