OSTAVILA DETE SAMO U ETNO SELU I OTIŠLA DA KOCKA Car otkrio jezive detalje kako je Miljana zapostavljala dete, internet se usijao od optužbi! (VIDEO)
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Miljana je počela da napada aCara, ali je zanemela u trenutku kada je Filip počeo da nabraja šta je sve uradio za nju i njenog sina:

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- Maja i ja smo te videli pijanu, golu, razmazanu od čokolade u Etno selu dok ti dete drži telefon, budi te i viče ti:"Mama, mama, mama!". Kasnije, drugi dan si ostavila dete u sobi da bi išla u kazino da kockaš celu noć. Dete je bilo budno i tražilo te po sobi, počelo je da vrišti i plače, ja sam ušao u sobu i bio sa Željkom dok si ti bila u kazinu na aparatu. Maja je bila u "Narod pita" tada. Kasnije ste mi tvoja mama i ti dale račun koji sam ja platio i još ti dao 700 evra. A punomoć mogu dati ja tvojoj majci, tvom advokatu i tebi da mi p**ušite na donjem šalteru p*nis - uralo je Car. 

Za to vreme Miljana je stavila naočare i samo ćutala, a kada se ovaj snimak pojavio na društvenim mrežama mnogi su uputili apel Socijalnoj službi zbog Miljaninog zanemarivanja deteta. 

BONUS VIDEO:

OVO JE KUĆA U KOJOJ JE ODRASLA DALILA Ogdajila ju je baka, a živela je u Bugojnu!

 

Komentari (1)

Loading
vesna

01.12.2021 05:24

Da nije normalna ,to svi znamo,ne znam samo kada ce to njeni roditelji shvatiti i zastiti to jadno dete od poremecene osobe .