ŠOK! TAJ POGLED PSIHOPATE MI NE PRIJA Stefan Karić podsetio sve da je zauzet, pa zamolio zadrugarke ovo!
Foto: Alo/ilustracija

U toku je porodični sastnak, reč je dobio Stefan Karić.

- Što se tiče porodičnog sastanka skrenuo bih pažnju određenim devojaka i da mi ne pokazuju skrivena srca, da me ne gledaju drugim očima, ne šalju poljupce. Neka skinu pogled, to je pogled psihopate, nije mi prijatno. Zauzet sam momak, a i inače mi nisu prijatni ti pogledi. Ima ih više, ne bih nikad u životu rekao. Što se tiče zadrugara ima ih dosta koji su upali u depresiju, muka im je od iste teme... Imamo Marka i video sam njegovu facu, pitao sam ga šta mu je, lošeg je raspoloženja. Mislim da treba da ustaneš i da se javiš ako te nešto muči. Nisam očekivao da Matora pređe preko svega i priča sa Aleks. Ja njoj uvek kažem i uvek ću da joj napomenem moje mišljenje. Posle svega što je ispalo da si psihopata, opet prilaziš i gledaš da li je gladna. Znaš da je to loše po tebe - govorio je on.

Printscreen

 

- Nema više prostora da se vraća na bilo šta - dodala je Matorta.

- Uvek ću podržati, ako nećeš prevagnuti i postati psihopata, napraviti od sebe nešto što nisi - nastavio je Karić.

- Nema prostora, glupo je da se vređamo i svađamo. Kapiramo se i nećemo da teramo inat jedna drugoj, možemo da sednemo i popijemo kafu - ubacila se MC Aleks.

Printscreen

 

 

- Nju pogodi kad kažem da je loš čovek, kao što ona kaže da je manipulacija. Ako sam sa nekim bila iskrena, to je ona. Spontano se desilo, prišla je i zagrlila me - objasnila je Tomićeva.

- Ja bih sad voleo da čujem, nije da namećem, ustanite da čujemo vaše mišljenje - dodao je Stefan.

DALILA SE SKINULA PRED DEJANOM Zaglavili zajedno u garderoberu, ona bez odeće! (VIDEO)

Komentari (0)

Loading