DALILA NAPLATILA PINKU I PREVARU I POMIRENJE Isplivala šokantna informacija! Za preljubu tražila 150.000 evra, a evo koliko hoće za pomirenje!
Printscreen

Naime, Anđela je u izolaciju stavila Dejana i Dalilu Dragojević, koji su nedavno okončali svoj brak zbog Daliline zaljubljenosti u Filipa Cara.

Printscreen

 

 

Dalila je iskoristila priliku da se u toku emisije ''Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem'' obrati Velikom šefu, pa mu je uputila izvinjenje zbog toga što nije spremna da spava u izolaciji.

Dragojevićka je striktno odbijala da ode da spava tamo gde je to predviđeno budući da je potrčko, pa je ovo jutro provela u spavaćoj sobi.

Zbog svesnog kršenja ovog pravila, Veliki šef je morao hitno da odreaguje i ovo ponašanje sankcioniše, pa je Dalila kažnjena nedeljnim honorarom.

Foto: Printscreen

 

 

Izvinjenje joj nije baš pomoglo, a kazna će joj baš teško pasti, budući da Dragojevićeva voli pare i u rijaliti je ušla kako bi zaradila. Ona je, podsetimo, od produkcije zahtevala izmenu nekih tački ugovora, što podrazumeva više novca. Kako kaže sagovornik blizak ljudima koji rade na ovom projektu, Dragojevićka traži 150.000 evra ili stan u Beogradu. Taj zahtev je imala pošto je javno prevarila supruga, a potom se i javno u rijalitiju razvela.

Dalila je potom, da bi popravila sliku o sebi, jer je shvatila da je najomraženija u Zadruzi 5, posle Cara, od produkcije za pomirenje, kako je naveo naš izvor, tražila još 20.000 evra.

BONUS VIDEO:

DEJANOVA MAJKA U SUZAMA, SINU POSLALA PORUKU: Uključi glavu!

 

Komentari (1)

Loading
zlata

30.11.2021 17:28

A Dalila govori o ljubavi...odvratna je