VAĆARILA SI SE SA DEJANOM DOK JE BIO U BRAKU Dalila skočila na Sandru Rešić, optužila je da je zaljubljena u njenog muža!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

A prva na udaru joj je sada Sandra Rešić koja je bila uz Dejana sve vreme njegove patnje za propalim brakom. Dragojevićka je sinoć četiri puta napala Rešićevu, a Sandra je sada to naglasila kada je došlodo glasanja za najzlonamerniju osobu u "Zadruzi 5":

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- Na prvom mestu Dalila Dragojević. Prema meni je ispala zlonamerna i kvarna, sinoć pred kraj igde istine, napala me je četiri puta. Nisam je nazvala pogrdnim imenima i govorila kako je ona ne znam šta radila. Počela sam da je osuđujem kad je krenula katastrofalno da se ponaša prema Dejanu. Prvi put u životu sam videla da kad nekog povređuje da se sladi. Ne mislim da je loš čovek, ali da ima zlonamernu crtu, pogotovo prema meni - istakla je Sandra i ovim isprovocirala Dalilu:

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- Kao i ti, nisi ti ni malo simpatična. U depri si dok vadiš druge iz depre. Situacija te izvači da ne budeš ono što si bila prethodne sezone. Ne možeš da komentarišeš druge, a da ne počneš od sebe. Ti si se toliko zaljubila, da tvoja zaljubljenost prelazi u ličnu frustraciju - odbrusila je Dalila, ali ju je Sandra ignorisala:

- Druga osoba je Milica Veselinović, videla sam više puta kad je Mensur u pitanju ne znaš da staneš, ni kad vidiš da ne može više. Filip Car prema Dalila, drugačije bi bilo da je rekao kad je osetio u utorak - nastavila je Rešićeva.

- Isfrustrirana si jer si zaljubljena u Dejana. Vaćarili ste se dok je još bio u braku, kao što se sad vaćarite - nije prestajala Dragojevićka.

BONUS VIDEO:

ŠOKANTAN OBRT! Dejan rekao Dalili da je ni zbog čega uništila brak, a onda je ona uradila nešto neverovatno!

Komentari (1)

Loading
Simon

28.11.2021 11:44

Folirantkinjo i nemoralna ženo. Deki je razveden i može da bude s kim želi. Ko si ti u njegovom životu. Niko. Moraš da shatiš da si ga izgubila zauvek.Nikada nećeš više biti sa njim.Ne vli te, izdala si ga i zgadila si mu se.Ne pati on za tobom, već izgubljneih pet godina života i svojom porodicom u Veterniku. Ti nastai svojim putem kao i do sada. Nije tebi problem da se čerečiš, pa ti odron ženskog roda. Njega je sramota s kim je živeo i kome je slepo verovo.Zaboravila si Afera Loznica i dr., ali ćemo te podsetiti....Momci iz Bosne te zovu "BATALJONKA"...