ISPLIVALE SVE TAJNE MAJE I CARA! Đedović razvezao jezik, dok se Dalila u očaju hvatala za glavu!
Foto: Youtube/Printscreen

Nakon svih novih dešavanja u Zadruzi uzrokovanim ulaskom Maje Marinković, dugo iškekivana emisija je u toku, Gledanje snimaka sa Milanom Miloševićem. Zadrugari su pogledali klip Filipa Cara, kako omalovažava odnos sa Majom Marinković u razgovoru sa svojom tadašnjom devojkom.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Pola nisam gledala jer sam se iznervirala. Sve ovo što je rekao laže. Dokaz je sve što se izdešavalo, čak je i Dalila provalila odmah.

- Ovde ima dosta inteligentnih ljudi, koji kapiraju o čemu se radi. Ne možeš da pričaš šlagere tek tako. Car sve što je rekao nema veze sa mozgom - smejao se Mića.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Kod Maje te proradilo nešto, ti voliš malo da je*eš i gotovo. Meni ništa nije jasno. Meni je Janjuš rekao da on tera inat sa Čaprić. Oni se takmiče, a ćute kao niko. Što se ne smuvaju, svi kao pi*ke ćute - rekao je Đedović.

- Ja kad sam ušao, rekao sam da mi je svejedno, imao sam ovde izlaganja, ne interesuje me bilo šta - pričao je Janjuš.

- Ako je to tako, ja bih to volela, ne znam što je rečeno da sam poremetila njihov odnos, i zato ona nije omiljena - ubacila se Maja.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Moje mišljenje, Maja je ušla ovde da tera Caru inat sa mnom, a kada je videla da to ne može, da je ispao loš onda ne - rekao je Janjuš.

- Ja mogu sa njim da budem da hoću - rekla je Maja.

NE VOLIŠ ME, SAMO HOĆEŠ KADAR! Janjuš zatečen Majinim i Carevim videom, a onda mu ona odbrusila

 

Komentari (0)

Loading