OČITALA IM BUKVICU Maja bez ustezanja sve Filipove devojke ponizila nikad gore: Znam ja ko mu se sve nabacivao!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje koje je bilo za Maju Marinković.

Zašto si naručila Dalili pesmu "Zakuni se u ku*vu?"? - glasilo je pitanje.

- Rekla sam da ću raditi sve kako budem osetila, kome se ne sviđa ne zanima me. Previše sam uvreda dobila da bi imao bilo ko šta da mi kaže. Sad da me pita Bane Čolak, izabrala bih istu. dosta ljudi me je komentarisalo ne negativan način, ja prva nisam bila naispravn. Sad spuštaju loptu, jer verovatno poznaju moj karakter. Neću nikog da maltretiram, ali ono što si pričala dok nisam bila tu, izvoli. Sad kad sam tu je muk. Ne žeim da imam ljude koji mi misle loše, a šatro su fini prema meni. Kad su me pitali da li je ku*va, rekla sam da ne mislim da je to njena delatnost, kao što je od njegove bivše devojke. On je meni kriv samo što je ušao u taj odnos, ali me nije nikad vređao, niti govorio bilo šta loše o meni. Mene Čaprićka ne zanima, nije me preterano vređala - rekla je Maja.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ja sa njom nemam ništa, bila sam slobodna - dobacila je Sandra.

- On je to radio zato šro je ku*var po prirodi. Videla sam ja vrlo dobro ko mu se nabacivao - nastavila je Maja.

- Oplalio te kompleks oko Dalile i htela si da se ubaciš u priču - odbrusila je Irma.

- Ja nisam neko ko radi neke stvari na silu, radim transparetno i iskreno. Mene ne može da poremeti 1001 pitanje i komentar. Čaprićka meni nije kriva što je on dozvolio da ugrozi našu vezu, nego jer je govorila falsikikat i unikat - objašnjavala je Marinkovićeva.

BONUS VIDEO:

VRATILA SAM CARA ZA PET SATI! Maja uništila Dalilu, pa pomenula njenog oca i Dejana

Komentari (0)

Loading