IZIGRANA SAM I PRODATA Dalila otkrila kako se oseća zbog Careve izdaje, pa je Mensur urnisao komentarom za osećanja Filipa!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Emisija ''Pitanja gledalaca'' je upravo počela, a voditeljka Ivana Šopić ušetala je u Belu kuću i nije se libila časa, pa je prvo pitanje postavila Dalili Dragojević:

Dalila, kakav je osećaj biti odbačen od ljubavnika? - glasilo je pitanje. 

- Ja ne smatram da je on meni bio ljubavnik, niti smatram da sam odbačena, nego sam izigrana, izdata, prodata, tako sam se osećala. Možda sam negde u dubini duše mogla da znam da će doći do pomirenja, ali ne da će se dogoditi brzinom svetlosti. Već smo uveliko pričali o tome, sve ide na njegovu sramotu, ja sam uradila šta sam uradila. Po svom mišljenju sam izabrala najbolje, a to mi se obilo o glavu - rekla je Dalila.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Najgore je kada te izda strana za koju si dao sve...Dalila je rizikovala sve zbog te veze i mislila je da će njoj to biti neko emotivno zadovoljstvo i mislim da je to mnogo bolnije za nju. Ovaj poraz koji je doživela, da je partner izdao, govori o tome da je došlo iznenada, itekako je plakala i to je definitivno bio najgori dan za nju i bila je spremna za sve. Pokušava da skrene pažnju na neke pozitivne vode i mislim da će klipovi večeras da otvore stare rane - rekao je Mića.

- Bolje da ispadnemo budale što pričamo, nego kao oni što to rade - ubacio se Đedović.

- Mislim da ovde dolazi do inaćenja...Maja radi inat, a ovo što je uradio Car bilo je neočekivano - nastavio je Mića.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ja sam hteo nekoliko puta da se javim, ali su me situacije neke omele. Dalila mora da shvati da joj se samo vratilo. Ona traži samo tu ljubav i sreću od dva dana, rekla je makar i dva dana trajalo, da će izabrati da bude srećna i dva dana, nego i pet godina nesrećna. Niti on ima emociju prema njoj, niti je voli, niti ga ona zanima. Ne možeš ti njega da voliš, ili se igra sa obe da bi bio bitan ili mu Maja više znači - rekao je Mensur.

BONUS VIDEO: 

HRABRO! Dejan pred Carem otvoreno pitao Maju da urade ovo, a zbog Đedovićevog komentara Filip će poludeti!

Komentari (0)

Loading