MAJA HTELA DA IZBODE FILIPA! Posle psovki izgubila kontrolu i stavila mu nož pod grlo, isplivao snimak! (VIDEO)
Printscreen

Neočekivan obrt desio se ulaskom Maje Marinković. Filip Car je odmah po njenom ulasku okrenuo leđa Dalili Dragojević i vratio se svojoj dragoj.

Car sada izgleda kao da se malo plaši Dalile, pa izbegava susret sa njom, ali ne libi se da se obrati Dejanu, verovatno zbog griže savesti koju oseća prema njemu.

Tako je sinoć Car prišao Dejanu i pokušao da se opere, a kako su ušetali u kuću tamo se našla i Maja koja je čula šta njih dvojica razgovaraju.

- I ona će meni praviti probleme, na kraju ćemo se posvađati, ona će završiti sa Janjušem - rekao je Car, a Maja pobesnela u momentu:

Printscreen

 

- A što ti mene sad petljaš u tvoje švaleracije i kur*anje udatih žena, ma marš u p***u materinu - vikala je Maja na njega, a FIlip je krenuo da ga poljubi dok je držala nož u ruci, što ga je podsetilo na sukob koji su imali u Beču:

- Znaš li kad mi je stavila ovoliku nožinu pod vrat u Beču - rekao je Car prisećajući se nemilih scena, dok se Marinkovićeva smeškala:

- Čini mi se da je i u etno selu radila britva - upitao je FIlip kroz osmeh, na šta se Maja samo nasmejala.

Podsetimo, iako je delovalo da Car napokon zna šta hoće, ulazak Maje ga je ostavio bez reči i nije izdržao čak ni ceo dan, a da ne izda Dalilu koja je zbog njega uništila brak od 5 godina sa Dejanom Dragojevićem.

MAJA SE UNEREDILA U TUŠ KABINI! Filip Car uleteo i zatekao jeziv prizor, a njena reakcija je tek šokantna!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading