HVALILA SE SVOJIM VEŠTINAMA U KREVETU, A ONDA... Društvene mreže preplavljene klipovima Dalile, evo šta instagrameri misle o tome!
Foto: Printscreen/instagram

Dalila Dragojević je u centru skandala nakon što je javno prevarila muža, Dejana Dragojevića, i uplovila u vezu sa Filipom Carem.

Prethodna dva meseca, a pogotovo tokom veze sa Filipom, gledala je svaki mogući način kako da ponizi Dejana, bilo da je u pitanju iznošenje prljavog veša iz braka, bilo da je u pitanju ljubljenje i maženje dok je prevareni muž na samo par metara od njih.

Printscreen

 

Dejan je bio prisiljen da sve to gleda, a zbog toga su mu dani i noći prolazili plačući. Međutim, sada je karma došla po svoje.

Naime, Filip Car je nakon Majinog ulaska zanemeo, a za samo pet sati od momenta kada su ih proglasili za ovonedeljne potrčke, Maja i Car su obnovili vezu. Da stvar bude gora, Filip prethodno nije ni raskinuo sa Dalilom, pa je vest o njihovom poljupcu, kao i o intimnom činu, saznala od drugih. 

Foto: Printscreen/instagram

 

Sada su društvene mreže preplavljene Dalilinim klipovima u kojima su montirane prvo scene na kojima se vidi da je bila drska prema Dejanu, ismevala njegove suze, a onda i scene u kojima ona proživljava isto što i on.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Poseban akcenat je stavljen na to što joj je Car u jednoj svađi napomenuo da će joj vratiti svaku Dejanovu suzu, kao i klip na kome se Dalila hvali svojim zavodničkim sposobnostima, a naročito se*sualnim veštinama.

Naime, govorila je kako je "mastermajnd" i kako se se*s sa njom ne zaboravlja (što je bio predmet svađe između nje i Cara), a na društvenoj mreži joj se smeju što joj je Maja, pored svih veština, "smotala" dečka nakon samo par sati.

Nesumnjivo je da je Dalila trenutno slomljena i ranjiva, ali kako se ponašala kada joj se, prema njenim rečima, "moglo", pogledajte u videu ispod.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dont8Me (@dont8mee)

 

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ceco

25.11.2021 18:03

Devojko imaš jako visoko mišljenje o sebi. Telo ti je nikakvo, grudi nikakve i vise., faca užas a o seksu nemoj ni da pričaš. Maja lepotica

jaca

23.12.2021 15:16

Sta reci a neyaplakati Maja je yakon ya ovakve spodobe