MARIJA MOŽE MOŽDANI UDAR DA DOBIJE ZBOG OVOGA! Miljana javno otkrila zbog čega je pre Zadruge uzela ogromnu svotu novca od Velikog sefa!
Printscreen

Miljana Kulić pred ulazak u "Zadrugu" naterala je Lazara Čolića Zolu da potpiše ugovor u kojem stoji da sav novac koji zaradi ide njoj.

Međutim, Zola ju je ubedio da je dovoljno da njih dvoje potpišu dokument, bez overe kod notara. Kad su krenuli u svađu oko para, Čolić je uzeo ugovor i pocepao ga na njene oči.

Printscreen

 

- Ovo je ugovor u kome ona traži da joj dam ceo novac iz "Zadruge" ako ubedi produkciju da uđem s njom! Obećala mi je da ćemo se držati zajedno, da ćemo poštovati jedno drugo, sve samo da joj dam pare. E, sad cepam ovaj papir, koji nije ni overen kod notara! Ugovor nije važio, a tek sad ne važi. Čak sam joj dao ovlašćenje za moj račun, ima karticu, ali ne zna da meni novac ne leže na taj tekući! Tom karticom može dupe da obriše - rekao je Zola, na šta je Miljana skočila:

Printscreen

 

- Đubre jedno! Uzela sam unapred 35.000 evra od honorara da bih vratila tvoje kockarske dugove. Moja mama ne zna za to, sad može moždani udar da dobije od šoka! - rekla je Miljana vidno besna.

NEKA IH, LEPI SU! Skandalozna izjava Majinog oca nakon ćerkinog brutalnog se*sa sa Filipom Carem u rijalitiju ostaviće vas u šoku, a evo i da li ih je gledao!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading