VRATIĆE SE MAJA JANJUŠU, HRANI EGO SA FILIPOM! Bivša zadrugarka otkrila pakleni plan Marinkovićeve, pa nikad strašnije oplela po Caru i Dalili!
Foto: Alo/ilustracija

Rialda Karahasanović je bila kod jedne emisije i tom prilikom se osvrnula na odnos Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, koji je kako ove, tako i prošlih sezona izazvao burne reakcije.

- Dok smo bili zajedno u sezoni, Janjuš je pričao da hoće samo da se sprda, ali kad god je imao priliku da pokrene priču, on ju je pokreneo. Kao sad, kao što je radio, kao što će raditi, otkud znamo šta će biti kroz par meseci, sve je moguće. On generalno voli da bude u priči, koliko god on kukao da neće i da ne želi, ali mislim da mu zbog Cara i cele te situacije koja je trenutno zanimljivija, udara malo na ego. Janjuš je mnogo interesantniji kad nije sa Majom, kad nije u toj paranoji, duhovit je, ali generalno ljudi imaju taj sindrom kad tamo uđu da budu u nekoj priči - kaže Rialda, pa nastavlja:

Foto: Alo/ilustracija

 

- Mislim da će Maja u nekom momentu da se prešalta na Janjuša. Ova priča sa Carem je aktuelna, ona želi malo i svoj ego da nahrani, ali njih dvoje se uvek vraćaju jedno drugome. Verujem da postoji ta neka patologija između Maje i Janjuša koju niko zdravog uma i dalje ne može da skapira - zapaža bivša zadrugarka.

- Dalila je ostavila muža zbog lika koji bi bio s kim hoćeš! Car ne bira, on bi bio s bilo kim ko mu malo da povoda, njemu je zanimlljivo da se šalta. Tek je novembar, ko zna šta će biti, ali ne znam šta je Dalila očekivala? U redu, zaljubila se, ali način na koji okončala tako nešto, a onda završila sa tipom poput Filipa... Car bi bio sa svakim, a znala je i da će Maja da uđe, to su znale i ptice na grani, sad je kao u šoku... Prave budale sami od sebe, ali dobro, zanimljivo je za gledanje, kao španska sapunica - priča bivša zadrugarka, pa otkriva koga bi pre podržala.

Foto: Alo/ilustracija

 

- Koga bih podržala između Cara i Dalile? To je kao ono, "od dva zla, biraj manje". Njoj se vratilo sve, a Car je video da nije morao tu nešto da se lomi oko nje, ili da se trudi kako bi je osvojio, a ona je bila u braku. Ona je ostavila Dejana s kojim je bila pet godina u braku nakon sedam dana gledanja sa Filipom... Klasična muška priča, lako dostupno, Car nije ni morao nešto da se tu nešto bori i dokazuje, da joj skida zvezde sa neba... Mislim da bi on nju više cenio da je to išlo sporije, odnosno da je sve to duše trajalo - zaključuje Rialda u emisiji "Pitam za druga".

DALILA SAZNALA DA SU FILIP I MAJA IMALI ODNOSE! Zadrugari joj saopštili vesti, ona se od bola slomila i zajecala kao nikada do sada!

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Maja

24.11.2021 12:00

Bravo Majo ovog biz.ova si otkacila jer si shvatila da samo u rijalitiju zeli kadar i da ostane do kraja ...inace se tovi i laze . Dva metra nicega . To ti je odlican potez .

Dara

24.11.2021 12:07

Mislim da mi se nece vratiti ... previsw je povredjena a i Janus je los karakter ... Car je ku.var ali makar imaju neku simpa energiju ...smeju se j nekako iptimisticniji odnos... zelim im da ostanu zajedno . Nisu ona rascupama u svakom smislu i Car jedno za drugo .