DALILINA BESRAMNA PORUKA DAVIDU Dragojevićka se obratila Dejanovom bratu i majci, evo šta im je poručila!
Foto: Youtube/Printscreen

Nakon što je ispričala šta misli o ulasku Maje Marinković i ponašanju Filipa Cara, Dalila Dragojević je voditelju Darku Tanasijeviću otkrila kako se oseća povodom potpisivanja papira za razvod braka sa Dejanom Dragojevićem.

Prošlo je nekoliko dana od papira za razvod, kako se osećaš? - pitao je Darko.

DALILINA BESRAMNA PORUKA DAVIDU Dragojevićka se obratila Dejanovom bratu i majci, evo šta im je poručila!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Čudna je atmosfera ovde. Mi svi imamo osećaj da jako dugo trajemo. Kad se ja vratim, juče sam snimala profil da niko ne može da nas rastavi i onda odjednom papiri za razvod. Od Dejana dobijam provokacije, to ne razumem. On želi da posvađa Filipa i mene, to je na prvom mestu, hoće da doživi napad od mene, da bi bio žrtva. Jako ga boli kad ga ne vređam, boli ga kad sam nasmejana. Kao da želi da se sladi mojom mukom, da me Filip ostavi po cenu bilo čega. Konstantno mi provlači šta mi je Filip rekao. Danas me je optužio u salonu za krađu. Ja od svojih para ne znam šta ću... Kao Maja, indirektno pokušava da isprovocira nekoga. Ja sam dobijala na ruletu i imam štek svoj. A Dejan je dobio 10.000 na Zadrugoviziji, ja niti sam to uzimala, niti mu uzimala mleko. Ali vidim da se po mom ormanu neko šunja. I on mene optuži da sam ja uzela njegove pare. Ja sedim, slušam, slušam i onda sam pukla. Kako ga nije sramota. Meni pare ne trebaju, a ne da uzimam od njega, a on na to kaže da mi se nije obratio, da je bolje da skidam šminku sa plafona koju mi je bacio momak. Tako te sitne provokacije. Meni su stigle stvari, šminka, Dalila nova. Samo još da stignu Filipu. Zamolila bih njegovu sestru, pošto je moli danima - istakao je Tanasijević.

Imaš li nešto da poručiš Davidu Dragojeviću? Biljani?- pitao je Darko.

Nakon pet godina loših odnosa sa Dejanovim bratom Davidom i majkom Biljanom, koju je, podsećamo, svojevremeno obavestila da zaboravi da ima sina, Dalila im se obratila sarkastičnim tonom:

DALILINA BESRAMNA PORUKA DAVIDU Dragojevićka se obratila Dejanovom bratu i majci, evo šta im je poručila!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Puno bih da ga pozdravim, drago mi je što je uslišio moju prvu molbu, a posle i bratove. Davide, znam da si se uvek trudio da mi olakšaš, hvala ti. Da tebe nije bilo, i dalje bih trpela da sam supruga. Bivšoj svekrvi ne bih imala ništa da poručim, nije mi prikazano ništa njeno. Neka im je srećno svima, biće srećni, oslobodili su se najvećeg zla. Ja idem svojom stranputicom, idem nazad u svoju kantu. Pozdravila bih Filipovu i moju podršku, ljude koji su uz nas. Cedevita i ostale stranice, nemojte da se brinete kad se posvađamo. Mnogo smo se zavoleli, od silne ljubavi, samo da Bog sačuva da izađemo zdravi - istakla je Dalila.

HITNA POMOĆ ISPRED KUĆE DALILINOG OCA! Komšije otkrivaju kroz kakav haos prolazi Huso nakon ćerkine javne prevare: Na ivici samrti je zbog nje!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mare

22.11.2021 09:34

kamere su abeležile sigurno... Videli smo a je konstantno potkradala Dekija Iz njegovog šteta uzimala je novac i hranu,najeći udr e bio kada je sa Dekijevim novcem napijala se sa Carem i dvala mu za kocku. Hranu je nosila za Cara i za nju.Ona je talog ženskog roda. Zla,neprimerenog i neljudskog ponašanja....očigledno vuče posledice razvratnog života.na lečenje pod hitno.Manipulatorka za amedalju, ali mozga nema.Manipulacija je veština koja se stiče godinama....Ona nije u vinklu.....Njen bolesni ego je dostigao vrhunac ,iskompleksirana do bola....Bravo Deki kada si se ove rospije oslobodio