OD VEČERAS RIJALITI MOŽE DA POČNE U NOVOM SMERU! Maja Marinković ušla u Zadrugu, Filip i Janjuš ostali nemi, a on je dobio poseban poklon
Printscreen

Nakon što su voditeljka Dušica Jakovljević i predstavnici sedme sile obavili intervju sa njom, Maja Marinković se zaputila ka Beloj kući. Išla je njena pesma "Maserati". Pojavila se ispred kuće u oldtajmeru, a prvi ju je sačekao Marko Đedović.

Printscreen

 

Maja je potom ušla u Belu kuću i krenula da se pozdravlja sa zadrugarima, a skoro svima su popadale vilice od njenog atraktivnog izgleda i stajlinga. Dalili Dragojević i Filipu Caru nije bilo dobro, a ni Janjušu.

- Dobro veče, kako kome - rekla je Maja.

Printscreen

 

Maja je prišla Dejanu Dragojeviću i dala mu parfem da proslavi razvod. Podsetimo, Dalila Dragojević je Filipu Caru slomila parfem koji mu je Maja kupila, tako da je ovo zasigurno neka vrsta osvete.

- Od srca ti dajem parfem, čestitam ti razvod braka, znam da nema ko će da ti lomi - rekla je Maja.

Printscreen

 

- Nema ko, rešio sam se toga! - dodao je Dejan

SPREMNA DA NAPRAVI HAOS! Maja stigla u studio, njen brutalni izgled nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a ima i šokantno iznenađenje!

Komentari (1)

Loading
Svetlana Petrov

21.11.2021 06:53

Nista se nece promeniti jer je ulazak Maje Marinkovic, zakasnio. Dudla Moreno je vec krenula sa dresurom svog novog ljubimca. Zalosna sova se "prodobrila" igra po pravilima ovog magarca dok ga ne uplete u svoju mrezu a onda dovidjenja prijatno.