DALILA ĆE GLEDATI BIVŠEG MUŽA SA MNOM U AKCIJI Maja Marinković sprema opštu pometnju, kreće u pohod na Dejana!
Foto: Printscreen/instagram

Maja Marinković sutra ulazi u petu sezonu rijalitija ''Zadruga'', a javnost jedva čeka da vidi kako će pomrsiti konce Filipu Caru i Dalili Dragojević, međutim ona izgleda ima druge planove.

Rijaliti-zvezda Maja Marinković, kao zapeta puška, pred dugo najavljivani ulazak u "Zadrugu 5" za gorepomenuti portal otkrila je da će, čim kroči u Belu kuću, razbucati sve postojeće šeme, a sveže razvedenog Dejana Dragojevića ostaviće samo za sebe.

Dejana čuvam za kraj, kao šlag na torti, u početku sam ga žalila zbog svega što mu se dešavalo s Dalilom, sad je sve iza njega, on je slobodan muškarac, možda nam se desi ljubav, ko zna. Prema tome, vreme je da Dalila vidi kako je biti s druge strane, da malo ona gleda bivšeg muža u akciji sa mnom - rekla je Maja.

Naime, Marinkovićkin ulazak, zbog prethodnog odnosa s Filipom Carem, kao i veze s Markom Janjuševićem Janjušem, svi željno iščekuju, dok ona želi da ovaj put bude u prvom planu, a bivše ostavi po strani.

Mnogi od njih su zahvaljujući meni dobijali kadar tamo, ja se nikome neću priklanjati, ulazim kao jedinka, a ono što je sigurno jeste da ništa neće biti isto nakon mog ulaska. U ovoj sezoni sve kamere će da budu uprte samo u mene, dosta sam pravila reklamu nebitnim likovima, sada sam ja glavna zvezda rijalitija - poručila je Maja, puna samopouzdanja, pa se osvrnula na oca Takija i na to kako on komentariše njen ponovni ulazak u rijaliti, pogotovo nakon skandaloznog završetka "Zadruge 4", kada se fizički sukobio s Markom Janjuševićem Janjušem.

Taki nije bio ni za jedan moj ulazak u rijaliti, ali se trudio da znam da je uz mene, nije mu bilo lako kao roditelju, ali to su sve moje odluke, tako da, kao i dosad, Taki će biti moja podrška isključivo spolja - rekla je Marinkovićka, pa time stavila tačku na spekulacije o Takijevom eventualnom ulasku u rijaliti, kako se spekulisalo u medijima.

HUSO JE VEĆ SPREMIO METAK ZA DALILU Mladen Vuletić izneo jezive tvrdnje o Dragojevićkinom ocu: Presudiće joj, ukaljala mu je obraz!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading