MAJA MARINKOVIĆ SKOVALA PLAN! Zadrugarka otkrila šta će uraditi nakon Zadruge, ne biste pretpostavili šta je u pitanju!
Foto: Alo.rs

Rijaliti zvezda Maja Marinković, oprobala se u nekoliko profesija, a sada je za sebe smislila još jednu.

Između ostalog, Maja je snimila i pesmu, ali je njena dalja muzička karijera pod znakom pitanja.

- Objavila sam tu jednu pesmu koja je postala dosta popularna jer su je proslavili moji bivši momci unutra, u "Zadruzi". To je bio moj hir i ja sam ga ispunila. Ako budem želela opet da snimim neku pesmu - snimiću je! - istakla je Marinkovićeva za "EkskluzivNo".

MAJA MARINKOVIĆ SKOVALA PLAN! Zadrugarka otkrila šta će uraditi nakon Zadruge, ne biste pretpostavili šta je u pitanju!

Foto: Printscreen/instagram

 

Ipak, rijaliti zvezda ima jasan cilj kada je reč o ovogodišnjem povratku na imanje u Šimanovcima, tačnije o honoraru koji će dobiti za učešće na nedeljnom nivou, ali i novcu od eventualne pobede.

- Svako od nas radi na društvenim mrežama dosta saradnji sa raznoraznim brendovima ili se to bazira na nivou određene kompenzacije. Ipak, moj cilj je da, kada izađem iz "Zadruge" otvorim vlastiti salon - otkrila je Maja.

Podsećanja radi, Marinkovićeva će i zvanično postati deo pete sezone rijaliti šou-programa "Zadruga" 20. novembra, a zbog čega je, sa druge strane, njen otac Radomir Marinković Taki odustao od svog učešća u ovom vidu TV zabave.

BIO SI MASNI HARMONIKAŠ IZ ŠEPKA! Đedović brutalno iskreno objasnio Dejanu kako stoje stvari, Dragojević se složio sa njegovim rečima!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading