OČISTILI SMO SE NAJVEĆEG MANIPULATORA! David Dragojević presrećan zbog Dejanovog razvoda, evo šta je poručio!
Printscreen

Čitav Balkan neprestano bruji o ljubavnom trouglu iz ''Zadruge 5'', a danas je kao bomba odjeknula vest da su Dejan i Dalila konačno potpisali papire za razvod braka.

Dejanov brat David Dragojević je pomenute papire dostavio u Šimanovce, nakon čega se odmah i oglasio na svom Instagramu. David ne krije sreću zbog bratovog razvoda, a sada se, nakon potpisivanja razvoda oglasio za gorepomenuti portal:

Printscreen

 

- Kao prvo želim da se zahvalim produkciji i televiziji Pink na saradnji oko papira za razvod! Hvala što su uvek izašli u susret na molbe koje sam upućivao vezane za Dejana. Hvala projektu Zadruga jer smo se očistili... NAJVEĆEG MANIPULATORA I LAŽOVA ikada, što se mene tiče! Znam da Dejanu nije lak ovaj čin, ali vreme izleči sve! Siguran sam da ga cekaju lepi i srećni dani! Mlad, lep, pametan, dobar momak, može samo da ide napred! Što se nje tiče nadalje me ne zanima! Kako sejemo, tako i žanjemo! Ne krijem sreću i zadovoljstvo, jer znam i siguran sam da će vremenom naša porodica biti kao pre ulaska u format rijalitija! Što se mene tiče svaka priča na ovu temu je završena! Za Dejana smo uvek tu, šta god on ubuduće rekao, znam da će napolju sve biti dobro! Ima Boga!!! - zaključio je Dejan Dragojević za gorepomenuti portal.

EVO ŠTA PIŠE U PAPIRIMA KOJE SU POTPISALI DALILA I DEJAN! Isplivala fotografija, iza ovoga su stavili potpis!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Iva

19.11.2021 20:46

Davide tvoja ljubav prema bratu je ogromna.To je obostrano, samo ste drugačiji karakteri.Živa si legenda sa ovom objavom. Posle svega, svi smo srećni što je konačno Deki skinuo poez sa očiu i progledao, da to nije uradio izgubio bi pravo da promeni bilo šta u svom životu.Želimo mu svu sreću ovoga sveta na novom životnom putu.On to zaslužuje. Divan je mladić. Samo kada se ove promiskuitetne,zle i pokvarene persone oslobodio.Medjutim, bilo bi dobro da nazoveš Produkciju i da ih zamoliš da obezbede Dekiju psihologa u cilju obaljanja razgovora,potom i kardiologa jer ima gušenja i očigledno nestabilan, visok pritisak,jer je konstantno pod stresom. To može, bez obzira što je mlad da bude vrlo,vrlo opasno.Deki je za njih MASTER, sve iz zakuca da ne znaju gde se nalaze....svaka njegova reč ih razbija. Svi, svi ga podržavamo, izguraće ovo...kad je izdržao 5 godina "robije"...treba mu dati medalju.Bio mu je ispran mozak, ali se polako vraća u normalu.