DAVID MONTIRAO URNEBESNI SNIMAK DALILE I CARA Dejanov brat pokazao kako karma brzo deluje, evo šta je u pitanju!
Printscreen

U Srbiji se već dugo vremena emituju rijaliti programi, ali nijedan nije ni približno tako specifičan kao poslednja sezona Zadruge.

Naime, Dejan i Dalila Dragojević, bračni par koji se i upoznao u rijalitiju, ušli su sa pričom o tome kako je njihova ljubav vanvremenska, idealna, za ceo život. Tu priču su pričali godinama, a onda se desilo nešto potpuno neočekivano - Dalila je prevarila Dejana na njegove oči, i to sa rijaliti cimerom Filipom Carem.

Dejan je sve to teško podneo, jer je prisiljen da gleda kako se njegova još uvek zakonita supruga ljubi i ima odnose sa drugim muškarcem, dok on leži na samo par metara od njih.

DAVID MONTIRAO URNEBESNI SNIMAK DALILE I CARA Dejanov brat pokazao kako karma brzo deluje, evo šta je u pitanju!

Printscreen

 

S druge strane, koliko god da je ovo stresa donelo u Dejanov život, moguće je da će na kraju sve izaći na dobro. On se polako oporavlja i provodi vreme sa drugim devojkama, a po svemu sudeći, i odnosi sa porodicom će se popraviti.

Naime, mnogi su krivili Dalilu za to što Dejan već godinama ne razgovara sa porodicom. Iako su oboje tvrdili da Dragojevićka nije kriva za to, i da ga je godinama ubeđivala da se pomiri sa svojima, u to niko nije poverovao. Mnogi su iznosili razne teorije, od toga da ga je omađijala, do toga da Dejan i ne shvata da je izmanipulisan, odnosno da iako mu nikada nije naredila da bude u lošim odnosima sa majkom i bratom, zamerila bi mu da je u dobrim odnosima.

Šta god da se krije iza svega, sada, kada je Dejan u teškoj situaciji, porodica je stala uz njega bez obzira na sve izgovorene reči. Njegova majka Biljana i brat Dejan su se više puta oglašavali tim povodom i slali mu reči podrške, a Dejan je po svemu sudeći popustio.

David je juče, nakon žestokog okršaja Dalile i Cara napravio malu rijaliti kompilaciju. U videu koji je objavio na svom Instagram profilu, mogu se naizmenično videti Filipove reči upućene Dejanu, i situacija koju je on imao sa Dalilom. Smejao se Dejanovim suzama i nervnim slomovima, a samo par sati kasnije doživeo je isto.

Ovaj video je postao hit na društvenim mrežama, a svi su zaprepašćeni činjenicom da je karma stigla tako brzo. 

Ovaj video možete pogledati ispod teksta.

AKO JE TRUDNA NEK IDE NA POBAČAJ! Car neće ni da čuje za dete sa Dalilom, Miljana provocirala: Rodiće se mali Car!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading