POTPUNO JE DEMOLIRAN! Evo kako izgleda hotel nakon brutalne tuče Filipa Cara i Dalile Dragojević, slomila mu i vredan poklon koji je dobio od Maje!
Printscreen

Večeras je došlo do tuče između Filipa Cara i Dalile Dragojević. Zadrugarka ga je više puta ošamarila, a zatim je obezbeđenje uletelo u hotel kako bi h razdvojilo. Jedno drugom su bacali lične stvari i lomili ih. 

TUČA DALILE I CARA! Filip krvnički nasrnuo na zadrugarku, ona ga udarila u međunožje, demolirali hotel: Ku*vo ra**ebana, isteraću te iz rijalitija!

Nakon tuče, Car je odveo Marka Đedovića kako bi mu pokazao u kom stanju je hotel. Požalio mu se da mu je Dalila polomila parfem koji mu je poklonila Maja Marinković.

- Razbila mi je parfeme. Kad sam video da mi je razbila parfem od Bruna i od Maje što su mi poslali, tad sam krenuo da razbijam. Kad sam krenuo da bacam sve živo. Sa mnom je našla, misli da sam ja Dejan. Malo bi terala inat jer smo se posvađali, pa bi se s drugim izj*bala. Znaš kako si sa mnom ušla u priču, sa mužem si bila pet godina, pa se meni smejala i flertovala i zaljubila se. Sve što sam govori k*rvama i dr*ljama, tako sam i njoj. Pokazala je da je dr*lja. Ostavila muža da bi se j*bala sa mnom, pa u raskidu sa mnom plesala i flertovala sa drugim - besneo je Car.

Đedović je bio zatačen prizorom koji je video u hotelu. Njihove lične stvari su bile razbacane po hotelu, a na podu su bili polomljeni parfemi i šminka.

MOMENTALNA DISKVALIFIKACIJA! Javnost traži hitnu reakciju produkcije za Filipa Cara nakon užasnih uvreda i nasrtanja na Dalilu Dragojević!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ja

17.11.2021 02:06

I ovo šamaranje nije za diskvalifikaciju?A Tomovića na svaki zamah izbacivali.