OVO JE SVIMA PROMAKLO! Dalila momentalno izvedena iz Zadruge nakon nasilja nad Dejanom, isplivala fotka, produkcija morala odmah da reaguje!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Nakon što je sinoć raskinula sa svojim dečkom Filipom Carem, Dalila Dragojević se uputila ka Beloj kući, pa je uletela u spavaću sobu gde je njen, i dalje zakoniti suprug, Dejan Dragojević ležao na krevetu.

Ona je počela da urla iz sveg glasa na njega, a potom i da ga udara pesnicama u glavu, a nakon ovih skandaloznih scena, na društvenim mrežama i grupama posvećenim "Zadruzi", odmah su se mogli videti apeli upućeni produkciji da se Dalila istog trenutka diskvalifikuje, zbog nasilničkog ponašanja. 

OVO JE SVIMA PROMAKLO! Dalila momentalno izvedena iz Zadruge nakon nasilja nad Dejanom, isplivala fotka, produkcija morala odmah da reaguje!

Printscreen

 

Izgleda da je produkcija ipak preduzela korak, pa su je na kratko izveli sa imanja.

Šta se dešavalo sa druge strane kapije, nije poznato, ali se Dragojevićka vratila poprilično smirena.

DALILA ĆE POLUDETI KADA SAZNA! Mladen otišao u Futog i kidnapovao Dalilinog psa Tedija, objavio snimak i sve šokirao!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zoran

16.11.2021 17:36

Mitrovicu osnivacu.i.glavnom.uredniku.Pinka Da li..ovo.sto.nam prikazuje ta medijska kuca zabavni.program ili.umisljajno.izrezirano.porodicno.nasilje i.ugrozavanje sigurnosti u.kome ste se opredelili izmedju.supruznika ne osudjujuci.javno Nasilje ili nasilnika koji.uziva dve privilegije cak i.nasilje lomljenjem.vilica i.ozbiljnimpretnjama a koje imaju sva obelezja krivicnog.dela nasilje u porodici.i.krivicnog dela ugrozavanje.sigurnosti.prema ostecenom Dejanu. DRAGOJEVICU izvrsenoG d strane supruge i.njenog ljubavnika A KOJE INKRIMINACIJE.NITI.STE OSUDILI.VECl NAPROTIV PODSTICETE POD MASKOM PITANJA GLEDALACA I.DRUGIM FORMAMA EMISIJA NITI STE NASILJE PRIJAVILI POLICIJI I.OJT Ruma.