ORI SE BELA KUĆA! Novi rat između Dalile i Dejana, pljušte uvrede: Pi*ko jedna, jadan onaj ko bude sa tobom!
Printscreen

Počela je emisija koju vodi voditelj Milan Milošević, a Dejan Dragojević je prvi komentarisao raspodelu budžeta svoje još uvek zakonite supruge Dalile Dragojević. Povela se priča i o razvodu, a onda je Dalila iznela svoje mišljenje i nastala je svađa.

- Danas je rečeno da Dejan treba da se razvede, jer ja kaljam njegovo prezime. On ne zna šta da radi bez sufliranja - krenula je Dalila.

Printscreen

 

- Nemoj ti meni o sufliranju, kad slušaš šta ti priča Car - dobacio je Dejan.

- Ja ga nisam nagovorio, bilo je rečeno sledećim rečima: "Nije normalno da Filip Car j*be jednog od Dragojevića". Da li je tu nešto sporno? Nije normalno da se neko zove nečija žena, a da ona spava u istoj sobi sa nekim drugim. Nije normalno. Ja ga nisam nagovarao, samo sam rekao na tako odvratan način. Nisam mu rekao, niti pretio, mi smo pričali o tome. Ako njemu ne smeta dečko njegove žene u njegovom braku, onda je on svinger - skočio je Marko Đedović.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Vi očekujete da se sve desi u istoj sekundi. Mora da ide svojim tokom - prebacio je Filip Car.

- Meni je samo bilo potrebno vreme - dodao je Dejan.

- Prezime je najmanje bitno. Bitno je da se potpiše taj papir. Ja ću ga potpisati sa pesmom, jako mi je gadno kada moram da slušam sve te priče i stvari kada kaže da moram da širim noge. Dala sam mali budžet jer sam videla da ima deset hiljada u šteku. On je počeo da prebacuje što sam uzela neke njegove stvari, guaranu, hleb, tri hiljade dinara. Ja sam ga tada pitala, a ko ga je hranio do sada - rekla je Dalila.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ti si prva rekla da se više ne približavam njenom krevetu - ubacio se Dejan.

- On je hteo mene da spusti kao što je i Miloš Bojanić. Ja njega više očiima ne mogu da gledam. Ogadio mi se, kroz kompletan proces, polivanje, kapuljača, kada je krenulo ovo sve, kada je video da je dobio podršku i pobedio u subotu, uzeo četiri paketa. Sinoć ide neka pesma "Kralj izgubljenih stvari" i vidim njega sinoć kako tužan puši cigaretu - rekla je Dalila.

- Ja bih zamolio Velikog šefa da mi pošalje strim, da vidim šta oni rade pa da znam kako i ja da se ponašam - rekao je Dejan.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ja ovde pričam sa muškim stavom, a ti sa ženskim, ženturačo očarbana. Ja ne verujem da sam bila sa tobom, gadiš mi se. Pičkice jedna, jadan je onaj ko bude sa tobom, nema više Dalila da te finansira - završila je Dalila.

- Tema Zadrugovizije je bila maskembal, ja mislim da sam bio u temi. Mogao sam da uzme nešto drugo ali ovo je trenutno tema - govorio je Dejan.

TEK SLEDI HAOS U ZADRUZI Ivana Šopić prokomentarisala Dejana i Dalilu i najavila šou

Komentari (0)

Loading