ŠOK! DOGOVORILI SE DA UNOVČE RAZVOD?! Isplivao dokaz da je sve isplanirano, evo zašto je Dejan toliko miran!
Foto: Youtube/Printscreen

Region potresa skandal čiji su glavni akteri Dalila Dragojević, Dejan Dragojević i Filip Car, a mnogi smatraju da je ovo najgledaniji rijaliti do sad zbog toga što je situacija u kojoj se nalazi ovaj ljubavni trougao veoma specifična s obzirom na to da se svi trenutno nalaze u rijaliti programu "Zadruga".

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, Dalila je prevarila svog još uvek zakonitog supruga, Dejana Dragojevića, na njegove oči, sa rijaliti cimerom Filipom Carem

Iako ona iznova i iznova ponavlja da ljudi ne treba da je razapinju "jer se samo zaljubila i to nije namerno uradila, za razliku od Dejana koji joj se lepim ponašanjem zapravo sveti", suština problema ne leži u tome, nego u njenom nedostatku empatije prema osobi sa kojom je samo mesec dana pre rijalitija planirala porodicu.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Svi se pitaju kako je moguće da Dejan ne reaguje na njene provokacije, i kako je moguće da je relativno mirno prihvatio činjenicu da drugi muškarac, na samo par metara od njega, ima odnose sa njegovom ženom. Naravno, teoretičari rijaliti zavera izneli su svoju teoriju koja se bazira na Dalilinoj izjavi pre ulaska u rijaliti.

Naime, bosanska samoproklamovana Paris Hilton, uhvaćena je sa Dejanom ispred zgrade "Pinka", samo par minuta pre potpisivanja ugovora, a tom prilikom su je novinari pitali šta misli o preljubi. Tada je izjavila:

- Neko jedva čeka da se odvoji od svoje žene, možda da proba neku drugu devojku, ona je čekala da se odvoji od muža... Ne znam ni da li se desilo u rijalitiju da žena prevari muža? Kako sebi ko dozvoli - nadovezala se Dalila.

Dalila nikada nije krila da voli i želi da bude u centru pažnje, a nije gadljiva ni na novac koji bi tom prilikom dobila. Mnogi su se zato zapitali "da li je upravo ovo ideja sa kojom su njih dvoje ušli"? Ako jeste, to bi objasnilo zašto Dejan trpi njene uvrede, ponažavanja i omalovažavanja, ali pre svega i činjenicu da ima se*sualne odnose sa Carem.

Foto: Alo/ilustracija

 

S druge strane, ima onih koji smatraju je nemoguće odglumiti tolike suze i polomiti tri kosti desne ruke u besu, ako je sve bio dogovor. Na njegovu stranu su stali i drugi rijaliti preljubnici, uključujići Lunu Đogani koja je takođe bila optuživana da se "dogovorila".

Pozitivna stvar u početku njihovog kraja, odnosno u podnošenju papira za razvod, jeste ta što su se Dejanovi odnosi sa porodicom dosta popravili, i kako se čini, ipak će se pomiriti sa majkom i bratom sa kojima ne priča pet godina, a sa kojima je zaratio upravo zbog Dalile. Pre par dana, Dejan je grcao u suzama kada je čuo da je njegovoj majci Biljani Dragojević loše, o čemu više možete pogledati OVDE.

Naravno uvek će se naći oni koji će reći da je i to iscenirano. Ovo nije prva teorija o Dalilinoj i Dejanovoj rijaliti zaveri, jer se nedavno pojavio dokaz da Dejan i Dalila razmenjuju tajne poruke, a video snimak te scene možete pogledati OVDE.

SVI KAŽU DA VEOMA LIČE Sanja Marinković ima rođenu sestru, a evo kako ona izgleda!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading