SAM IH JE BIRAO Maja osudila Filipa, pa oplela po Dalili: Na silu pokušava da ga zadrži za sebe!
Foto: Youtube/Printscreen

Pušten je prilog haosa Dalile Dragojević i Filipa Cara koji je nastao zbog njegovih uvreda koje je ponovio Dejan Dragojević. Ovo je prokomentarisala Maja Marinković.

- Mene Filip nije vređao kao druge devojke, Minu, Aleksandru, Sanju... Ne mislim da je to lepo, ipak je bio sa tim devojkama, ne bi trebalo da ih ponižava. Tako daje i drugima za pravo da to kažu. Neke možda i jesu to što priča, ali sam je birao - rekla je Maja.

- Da li misliš da prvi put mora da se bori sa nekim, Dalila pokazuje neku mušku energiju, sama kaže da je sve nosila na leđima - upitala je Dušica.

- Ona pokušava njega da zadrži za sebe opravdanjima tim: "Ja sam zbog tebe uradila ovo, uništila brak". Niko je nije terao da to uradi. Ne bih tu Filipa krivila, on je slobodan bio, mogao je da radi šta hoće, iako to nije lepo. On ima veću grižu savesti nego ona sama. Ona je monstrum. Ja ne mislim da je Filip voli. Maja Nikolić je rekla jednu zanimljivu stvar, a to je da do kraja rijalitija on ne treba da skida onu masku koju je imao na licu. On će kad tad da se zasiti. A ona je zagrizla, ima veću emociju, ali to ne opravdava njene postupke. Dejana mi je žao, on je dobra osoba. Ali treba drugačije da se ponaša - istkala je Marinkovićeva.

NE SMIRUJE SE! Dalila i Car ogovarali Dejana, Dragojevićka samouverena: On ne može da funkcioniše bez mene!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading