EMOTIVAN PRIZOR Dejan s osmehom gledao Davidove stvari, pa zapevao ovu pesmu na sav glas!
Foto: Printscreen

Dejan Dragojević već godinama ne razgovara sa svojom porodicom, tačnije sa majkom Biljanom i bratom Davidom.

Od kada ga je žena, Dalila Dragojević, javno ostavila u rijalitiju u kome trenutno oboje borave, danima se poteže tema njegovog pomirenja sa njima.

Iako su i Dalila i Dejan bezbroj puta ponovili da ona nije kriva za njegove loše odnose sa porodicom, skoro svako ko je pažljivo gledao kako se Dragojevićka ponaša prema svom još uvek zakonitom mužu nije poverovao u to.

EMOTIVAN PRIZOR Dejan s osmehom gledao Davidove stvari, pa zapevao ovu pesmu na sav glas!

Printscreen

 

Jedna od mnogobrojnih teorija koje su izneli zadrugari jeste ta da je Dejan prekinuo kontakt zato da bi joj pokazao koliko je voli, ili da je izmanipulisan a da toga nije ni svestan, jer je bio zaslepljen ljubavlju. 

Koji god da je razlog u pitanju, to više nije bitno, jer poslednjih dana sve ide ka tome da će se pomiriti sa svojim najbližima, a u prilog ovoj tvrdnji ide i to da je Dejan sa oduševljenjem prihvatio stvari koje mu je poslao brat, što je i javno priznao na Zadrugoviziji koja je održana sinoć, a na kojoj je odneo višestruku pobedu.

On je iskoristio slobodan dan kako bi pospremio svoj garderober i nove stvari koje su mu juče stigle od brata, a dok je pažljivo gledao svaki komad odeće, na licu mu je bio osmeh.

EMOTIVAN PRIZOR Dejan s osmehom gledao Davidove stvari, pa zapevao ovu pesmu na sav glas!

Foto: Printscreen

 

On je bio mnogo bolje raspoložen nego prethodnih dana i uživao je u muzici koju je puštao Veliki šef. 

Takođe, nedavno mu je saopšteno da je njegova majka, Biljana Dragojević, u veoma lošem zdravstvenom stanju, što ga je vidno potreslo, pa je napustio emisiju i osamio se na doku gde je grcao u suzama, o čemu više možete pročitati OVDE.

BLAGOSLOV JE KAD TE OSTAVI ONAJ KO TE NE VOLI! Oglasila se Biljana Dragojević nakon Dejanovog emotivnog govora

 

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading