DEJAN JAVNO TRAŽI PAPIRE ZA RAZVOD BRAKA! Dragojević se slomio na bini, uživo zahtevao od Velikog sefa da momentalno uradi ovo, a podržao ga je i žiri!
Printscreen

Dalila Dragojević prevarila je muža Dejana Dragojevića na njegove oči u rijalitiju "Zadruga" što je izazvalo ogroman gnev javnost, a i bes i tugu kod Dejana.

Naime, on dugo nije mogao da prihvati realnost, ali nakon što je video suprugu sa ljubavnikom u krevetu, Dejan je večeras uživo na bini "Zadrugovizije" ponovo zatražio papire za razvod braka naišavši na veliku podršku publike i žirija.

- Očigledno je da sam ja pet godina bio na nekom maskembalu, imao sam neku masku koju nisam primetio a koju mi je stavljila moja bivša supruha, da bih laž video kao istinu. Ta laž se pretvorila u istinu onog trenutka kada smo ušli u ovaj projekat. U jednu ruku mi je žao zbog svega, u drugu ruku mi je drago što se to ovde desilo. Ponavljam, ta maska koju koju sam imao na licu nije moja, nego je maska koju mi je stavila moja žena Dalila - započeo je on.

Printscreen

 

- Ovog trenutka bih se obratio Velikom šefu i produkciji, želim da zatražim razvod, papire da mi donesu i da se to desi. Želim da koliko već sutra, ne budem pod okovima, da slušam i gledam ove stvari- ne pada mi na pamet. Želim da oslobodim sebe svega što sam nosio i što trpim. Želim da se to desi danas, da maske padnu s lica - rekao je Dejan, a publika je njegov govor pozdravila sa ovacijama.

Podsetimo, žiri je dao komentar na ove njegove reči, a Dejan Milićević mu je pružio javnu podršku.

- Blagoslov je kada te ostavi žena koja te ne voli. Ti si Dejane divan momak, čeka te lepa budućnost. Mnogo patiš to se vidi ali se seti da ti je ovo blagoslov - istako je Đogani.

ZALETELA SE I NOKAUTIRALA KULIĆEVU! Nova jeziva tuča Tare i Miljane, Kulićeva nije mogla da ustane sa poda zbog užasnih povreda!

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Ђура

14.11.2021 08:01

Нека сам иде по папире и не враћа у програм . Досадан је до бола .

Tica

14.11.2021 10:55

Kavka gluma,jadne one babe sto veruju u ovo pa ce da trose pare kao i na Lunu

Lana

15.11.2021 06:56

@Tica - dobra gluma,a narocito kad se pone na Car(a) 😂😂😂