BABO ĆE ME UBITI! Dalila molila produkciju da ne puštaju njene intimne odnose, plaši se reakcije svog oca zbog njenog skandaloznog ponašanja!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević prevarila je muža Dejana Dragojevića na njegove oči sa Filipom Carem i izazvala veliki bes u javnosti, a Iako ju je muž da ne bude intimna sa dečkom pred njim, ona nije izdržala, te se prepustila strastima.

Naime, Dalila se u jednom trenutku zabrinula šta sve može da izađe u javnost jer kamere non stop snimaju, pa je čak molila produkciju da ne puštaju njene intimne odnose, zbog oca Huse Mujića.

Dalilin bivši dečko Mladen Vuletić sa kojim je bila u vezi u rijalitiju "Parovi", u jednoj emisiji, otkrio je kako je takve momente imala i dok je bila intimna sa njim u pomenutom rijalitiju.

- Ona je već imala intimne odnose u rijalitiju. Ja znam njene pokrete ispod jorgana. Kad je bila u "Parovima", molila je produkciju da ne puštaju zbog njenig baba snimake. Govorila je: "Nemojte, kumim vas bogom, ubiće me babo". A sad evo šta radi crnom babu, čovek završio u bolnici - rekao je Vuletić na "Hajp televiziji".

Podsetimo, buran odnos Dalile, Dejana i Filipa nakon njene javne prevare u rijalitiju tema je već nedeljama u javnosti, a Dragojevićeva je na meti žestokih osuda zbog toga što radi naočigled supruga.

ZALETELA SE I NOKAUTIRALA KULIĆEVU! Nova jeziva tuča Tare i Miljane, Kulićeva nije mogla da ustane sa poda zbog užasnih povreda!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Lana

14.11.2021 09:00

zna babo kakva mu je kcer,pa vec pre nije hteo da cuje zanju,a zna i ko je rodio!

Raso

14.11.2021 13:48

Nedao Bog nikome takvu cerku fuj fuj.Kako deca mogu osramotiti roditelje njoj je bolje da radi za neku sexi produkciju.Onda ce imati sexa koliko pozeli i uvek drugi.Odvratna

ZOKA

14.11.2021 21:17

Ona ce babu u grob oterati ali gorko ce se za sve kajati i nikad nece moci toga da se oslobodi. Samo da je Huso pametan da je sada sve uzme i najuri za sva vremna dok se ne nauci pameti. Drolj ostaje drolja.