URNEBESAN NASTUP NA ZADRUGOVIZIJI Janjuš, Deniz i Miljana nasmejali sve prisutne, žiri ih nahvalio kao nikada do sad!
Foto: Youtube/Printscreen

Na večerašnjoj velikoj sceni "Zadrugovizije" predstavila se i grupa koju su činili Miljana Kulić, Deniz Dejm i Janjuš. Oni su odabrali da nastupe uz pesmu "Hej Šeki, Šeki", iako nisu lako došli do ovog dogovora. Pre ovog nastupa, Miljana je napravila haos u bekstejdžu sa Tarom Simov.

URNEBESAN NASTUP NA ZADRUGOVIZIJI Janjuš, Deniz i Miljana nasmejali sve prisutne, žiri ih nahvalio kao nikada do sad!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Janjuš se obukao kao šeik, Deniz je nosila atraktivni crni negliže, dok je Miljana imala bordo haljinu na sebi. Obe zadrugarke su pevale i igrale oko Janjuša. Deniz je počela da "Hej Zola, Zola", a Miljana je krenula da joj otima mikrofon.

Miljana je sela Janjušu u krilo, a on nije znao šta da radi, dok je Deniz nastavila da peva o Zoli.

Ceo nastup možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

- Aplauz i za glumu do kraja. Svaka čast Miljani na profesionalizmu, to je karakteristika svakog profesionalca. Mnogo je bilo smešno. Vi ste ludi načisto. Ovaj trio mi je najatraktivniji - rekla je Mia Borisavljević.

- Janjuš je preko Deniz upitao Miju da li je udata, a ona je odgovorila da jeste.

- Miksi, kidaš, sama znaš da je ovo tvoj teren. Izdigla si se kao feniks. A vas dvoje, vi ste nenormalno zabavni. ja sve šerujem, kad je Janjuše učiš košarku, sve, ludilo ste mi tandem... Deniz, ti si boginja, žena svemira - poručio je Dejan Milićević.

- Vi ste tandem snova. Miljana, bila si odlična. Deniz, ja moram lično da ti kažem sada da ja tvoje zvuke na TikToku odglumim. Janjuše, svaka čast. Vi ste trio fantastiko - otkrila je Vesna Đogani.

- Nekad sam ja bio fantastiko. Janjuše, ti si mi uvek zanimljiv. Nisi imao neku veliku ulogu, ali su ti svi zavideli sada. Što se tiče Miljane, moram da kažem, ti možeš da budeš na sceni samo i da stojiš i da svi gledaju u tebe i da uživaju. Meni si uvek zanimljiva. Što se tiče Deniz, ona je prelepa, Vesna i ja te često komentarišemo. Baš si dobra i lepa, predivna, odličan nastup, svo troje ste divni - rekao je Đole Đogani.

- Jako ste lep gospodin, uživo izgledate lepše nego na spotu. Uz dužno poštovanje, Vesna - rekla je Miljana.

- Ja sam stvarno mislila da ćete da se posvađate zbog Zole, Janjuša... Miljana, nemoj nikada žene da biješ, uvek bij tamo Zolu... Šalim se... Janjuše, da se nisi razveo, razveo bi se ove sezone za Deniz. Jedino što zameram je što sam videla donji veš. Janjuše, da li si mi slao poruke posle Zadruge 3? Ti ili neka osoba sa tvog Instagrama? Ja sam rekla Darku: "Zamisli da je i meni slao poruke". Od mene imate dobru ocenu, ovo ne može da se ponovi koliko ste blesavi - rekla je Maja Nikolić.

- Ne znam, moguće... Nisam nikad ostavio ženu - rekao je Janjuš.

- Ona je tebe - dodala je Maja.

TARA JECA ZBOG POVREDA GLAVE I POČUPANE KOSE Isplivao snimak nakon jezive tuče sa Miljanom Kulić, Simova u šoku!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading