TAJ CEH ĆE JE SKUPO KOŠTATI Mensur prelomio gde će prvo odvesti Milicu nakon rijalitija, to će biti trenutak istine!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Tokom Igre istine Matija Matijević pitanje je postavio Mensuru Ajdarpašiću.

- Prva stvar, govorio si da nemaš dovoljno pažnje od svoje devojke, onoliko koliko pričaš. Često navodiš kako je nezrela i jako mlada. Imaš neke situacije koje su kao hipotetičke, i biraš da veruješ njoj, zanima me u šta si se onda zaljubio? - pitao je Mateja.

- Vrhunsko pitanje. Ja jedem go*na previše i ješći. Navikao sam da jedem go*na i ja se u tome gušim. Dobro mi je rekao moj prijatelj Stefan kada je rekao da se prisetimo ko smo mi ustvari. Ja sam čist, ni jednom više ustati neću da branim ili da govorim sa kim je bila ili ko joj se sviđa. Pun mi je ku*ac da se više bavim time. Ne zanima me ništa. Zašto bih ja sebe nervirao, ja sam čist. Šta da radim više da se svađam sa svima, jer kad poludim ja nemam kontrolu nad sobom. Radi čega više da to radim? Molim vas samo jednu stvar, ako želite ispoštujte me, nemojte samo da idete tom silom na nju, sve ostalo je okej. Rekao sam joj da ću ja sve sad pustiti, da ide gde hoće da radi šta hoće pa nek pokaže da li sam joj najveća ljubav. Ona je luda, ona mene ne poznaje - govorio je Ajdarpašić.

TAJ CEH ĆE JE SKUPO KOŠTATI Mensur prelomio gde će prvo odvesti Milicu nakon rijalitija, to će biti trenutak istine!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Kao što ti nju ne poznaješ. U nekim situacijama deluješ kao Dejan, kada sebi nije hteo neke stvari da prizna samom sebi - dobacio je Karić.

- Jeste, ali ja biram da joj verujem. Znam kako to ispadne. Nisu ljudi nikakav problem ni Fran, ni Ante... Dovešće me u situaciju da nekoga otresem o zid da napravim od njega invalida zbog nje i svega što pravi. E zato sam ja presekao i rekao da više toga nema. Pustiću sve, verovaću ja njoj, ali kad izađemo odavde, voziću je od mesta do mesta, od komšije do komšije za koga se pričalo da se dopisivala ili bila, moraće sve to da objasni, a taj ceh će skupo da je košta! Niko se nije dobro proveo ko me je pravio budalom. Dobar sam, previše dozvolim, misliš da sam budala i to je moja greška. Neće ona da ima problem zbog ovoga ili onoga, nego zbog laži, to će da je košta - rekao je Mensur.

- Sve nas žene lažu, a lažemo se i mi njih. Normalne su te stvari. Ne valja kad ih pustimo, a onda posle kažemo ne i očekujem da me posluša, kako neće - dodao je Miki.

- Da li te kopka što je prvu noć legla sa tobom? - pitao je Matijević.

TAJ CEH ĆE JE SKUPO KOŠTATI Mensur prelomio gde će prvo odvesti Milicu nakon rijalitija, to će biti trenutak istine!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- To me ne kopka toliko. Nije ona prvu noć legla sa mnom, jeste legla, ali nije spavala. Stariji sam, prošao sam mnogo toga, nisam baš naivan. Prihvatio sam je takvu kakva jeste, zadovoljio sam se time koliko mi pruža. Devojke vole kada je sa njima neko loš, da ih neko iz*ebe i ćao. Mnogo sam ja radio na sebi, bio sam kao u vojsci da bih došla ovde da raskrinkavam Milicu Veselinović. Postavljajte njoj pitanja za sve, ja ne želim više time da se bavim - odgovorio je Mensur.

- Malo je kontradiktorno sve. Lud jesi, ali nisi glup. Vrlo dobro znaš da si je takvu prihvatio. Da li ćeš dozvoliti sebi da napraviš problem, izgubiš pare a imaš cilj? - dodao je Miki.

- Možda devojka nije bila za vezu, možda si ti nju malo pritisnuo za to, da je bila sa nekim drugim ko je drugačiji možda bi sve bilo drugačije - dodao je Karić.

- Ako se uverim da je sve to što se priča istia, samo ću da je pitam "ko si ti". Zamolio sam je da me ne povredi, jer sam dao sve od sebe koliko sam mogao. Nemoj da me povrediš i praviš budalom, ceni sve, jer ja nisam ni ćopav, ni lud, ni ćorav. Imam milion prilika da se vrtim radim ovo ili ono, ali ja ću ostati sa tobom do kraja, neću te izdati. U nekim situacijama se pocepam koliko se dam - rekla je Ajdarpašić.

BONUS VIDEO: 

DRAMA NE PRESTAJE! Filip urlao na Dalilu, nije mogao da se zaustavi, završiću u zatvoru zbog tebe, rijaliti ti je popio mozak!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading