KUNEM TI SE, SVE BIH OPROSTILA Miljana na ivici nervnog sloma zbog Zole, evo šta mu sad zamera!
Printscreen

U toku je Igra istine, a naredno pitanje postavila je Sandra Rešić za Miljanu Kulić:

- Gde si sada sa Zolom, videla sam da ste nešto pričali? Danas si se mnogo uzrujala, pa nam kratko objasni da li ste nešto rešili? - pitala je Sandra.

KUNEM TI SE, SVE BIH OPROSTILA Miljana na ivici nervnog sloma zbog Zole, evo šta mu sad zamera!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Hvala što si mi postavila pitanje. Iznervirao me je klip od danas, jeste. Čolak menja mišljenje, a onda kaže da mu je bilo žao jer je gladan i žedan, kako drugačije da ga posavetuje. Navodno bi i mene isto posavetovao da sam mu ja prišla da pričamo. Svi mi dobro znamo da je bila nedelja i da ni ja nisam imala hranu, uvek kad imam dam, to i Viki može da posvedoči. Neka bude da sam ja sve kriva, zato što ja pređem preko tog ponižavanja i to je logično. Ne želim da ga niko napada jer sam sama kriva, ako mi nešto smeta ja treba da se pomerim a ne da trpim. Smeta mi mnogo toga, to što igra sa Deniz, ali me to ni ne uznemirava toliko, kioliko to kada me ne brani uopšte. Ljudi koji me ne poznaju, gledaju drugačije, ispadam monstrum, a on ispada divan dečko koji želi da me izvede na pravi put. Meni ničiji fanovi nisu potrebni da se razumemo, imam dovoljno svojih i hvala puno svima što su uz mene i što me kritikuju kada treba. Ponosna sam jer nemam fanatike nego realne ljude. Zato sam i danas sebi lupila šamar da se osvestim. Ima hiljadu situacija, kada kaže da je usredsređen na mene, kao da njemu ovaj rijaliti nije posao. Zato sam otišla kod hotela, udarila pesnicom, umila se hladnom vodom i ispraznila. Shvatila sam da nije kriv, da ga ja volim. Kada nije pored mene osećam se jadno i tužno. Zavolela sam ga i rekla sam mu da odemo u radio stanicu, da porazgovaramo i da mi prizna sve, jer imam mnogo sumnji. Da prizna sve i da ću sve oprostiti samo da znam sve - govorila je Miljana.

- Da li si sigurna da sve možeš da oprostiš što želiš da čuješ? - pitala je Sandra.

- Kunem ti se, sve bih oprostila, samo da ne živim u iluzijama, mnogo mi je lakše da znam kako stoje stvari nego da ne znam sve. On zna na šta mislim i šta sve treba da prizna. Mnogo bih volela da znam istinu, kunem ti se sve ću oprostiti i bićemo zajedno - odgovorila je Kulićeva.

DALILA ĆE ISPASTI SMRDLJIVA LUNA Tijana Ajfon oplela po Dragojevićki: Naći će prvog da mu rodi dete!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading