NIJE MI ŽAO! Oglasila se Maja Marinković nakon Dalilinog jezivog nervnog sloma koji je šokirao naciju: Sama je kriva, ona je sramota za ženski rod!
Printscreen

Maja Marinković tvrdi da bi Dalili bilo sto puta gore da se nalaze pod istim krovom u Zadruzi.

Niame, Dalila Dragojević doživela je emotivni i nervni slom kada ju je pred svima ostavio dečko Filip Car, koji ju je tom prilikom nikad gore izvređao i ponizio. Ona je šutirala sve pred sobom, a izvedena je iz kuće nakon što joj je pozlilo. Car je ostao pri svojoj odluci da sa Dalilom ništa više ne želi, a u razgovoru sa zadrugarima priznao je da mu je odnos bio znatno bolji sa bivšom devojkom Majom Marinković, sa kojom je, kako kaže, "sve bilo top".

- Uopšte mi nije žao Dalile i ovih situacija, sama je sebi napravila sve. Da sam ja tamo ovo sada je ništa kako bi reagovala na mene i moje komentare. A što se tiče Filipa, nervira me to što me spominje svaki put kada ima svađu sa svojom udatom devojkom, naravno da ne može da poredi odnos sa mnom, i sa njom. Ona je sramota ženskog roda! On mene kao muškarac ne interesuje, tako da nema potrebe da me provlači posle svega u bilo kom kontekstu - jasna je bila Maja.

Podsetimo, Maja po navodima pojedinih medija treba da se useli u rijaliti sledeće nedelje, a videćemo kako će se sve odvijati budući da je Filip bio u vezi sa Marinkovićevom kada je započeo nešto sa Dalilom.

DALILA IMA ODNOSE SA FILIPOM ZA 1.500 EVRA NEDELJNO! Isplivali skandalozni detalji zadrugarkinog učešća u rijalitiju i javne prevare!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Pera Detlic

09.11.2021 14:31

Ko o cemu baba o ustipcima, a Maja kao bolja od Dalile.

Tica

09.11.2021 19:10

Rece Maja lose o drugima i osta ziva. Riba je blam sto komentarise ovde...ona koja je lupala glavom itd