PRETILI SU DA ĆE MI ODUZETI STARATELJSTVO! Miljana Kulić ogolila dušu o svemu, zadrugarka spomenula bolesne roditelje i sina Željka!
Printscreen

Miljana Kulić osamila se sa Milicom Veselinović Mensurom Ajdarpašićem, pa im je tom prilikom otvorila dušu o odnosu sa Lazarom Čolićem Zolom.

- Evo sinoć u deset, kunem ti se, nikakva svađa, apsolutno ništa. Krenula je muzika i ja sam ga pozvala da ustane, pa je seo u krevet. On me je pitao da li planiram da i dalje komentarišeš ili mi je bitna naša budućnost. Zbog deteta sam ovde, dete nije rođeno da ga čuvaju baba i deda. On meni pominje svadbu i misli da je meni neko promenio mišljenje. Ja mu kažem, pričaćemo kasnije. Od mene se ne očekujem da idem i da hvatam ljude po žurci za k. On mi je rekao da ne želi da ima takvu devojku pored sebe, ja sam mu obezbedila stranu kreveta, misleći da će da dođe - rekla je Miljana

Printscreen

 

- Ma dobro, al ko će da komentariše ako nisi ti, jedino Đedović - ubacio se Mensur.

- Ma i Đedović je blag. Oni pričaju o se*su i ljube se u Dejanovom krevetu, nema polako, šta polako - rekla je Miljana.

Printscreen

 

- Pusti te tužbe, kazne i sve to - rekao je Ajdarpašić.

- Meni kad je Car pričao sve ono... Pretili su mi da će mi uzeti starateljstvo ako nastavim da kockam. On je ušao u pušionu da se izvini Caru. Ja se ježim na sve to, jer su mi roditelji bolesni - rekla je Kulićeva.

SKANDAL U ŠIMANOVCIMA! Gost skinuo bubicu i momentalno napustio emisiju, Dušica ostala bez teksta!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading