SKANDAL U ŠIMANOVCIMA! Gost skinuo bubicu i momentalno napustio emisiju, Dušica ostala bez teksta!
Printscreen

Nedelja veče rezervisana je za izbacivanje iz rijaliti programa "Zadruga". Nominovani zadrugari su bili Dino Dizdarević i Svetislav Stevanović Limeni, a publika je manju podršku pružila Limenom, te je odlučila da želi njega da izbaci iz rijalitija.

Dušica Jakovljević ugostila je podršku nominovanih zadrugara, ali i majku Dejana Dragojevića, Biljanu Dragojević. S obzirom na to da su poslednjih par nedelja glavna tema u rijalitiju Dalilina romansa sa Filipom Carem i njen brak sa Dejanom, tokom večeri se dosta polemisalo o ovom ljubavnom trouglu.

Jedan od gostiju u studiju se iznervirao, pa je napao voditeljku što dugo nije dobio reč, a zatim je rešio da napusti emisiju. Dušica se začudila kada joj je saopštio svoju odluku.

SKANDAL U ŠIMANOVCIMA! Gost skinuo bubicu i momentalno napustio emisiju, Dušica ostala bez teksta!

Printscreen

 

- Dušice dostojanstveno čekajući da dobijem 10-15 sekundi u ovom programu da kažem nešto o čika Sveti, što je nemoguće, ja sam shvatio da meni nije mesto ispred kamera, nego iza, gde je moj teren. Ne bih hteo da uvredim vaše goste i publiku, niti da se neko nađe uvređenim, ali ja bih želeo da mi skinete ozvučenje i da napustim emisiju - rekao je gost.

- Nema potrebe za tim. Emisija traje još naredna dva sata - odgovorila mu je Dušica.

 

 

- Biću negde sa strane, fin i miran - odgovorio je gost.

- Evo ja sam vas upravo sad pitala - rekla mu je voditeljka.

- Možete da mi skinete bubicu da napustim emisiju - odbrusio je gost.

- Dobro, nema problema - odgovorila mu je Dušica, a on je ustao i demonstrativno napustio emisiju.

IMAO JE U DŽEPU 2000 DINARA, NIKO NAS NIJE ZVAO U VETERNIK! Dalila iznela skandalozne detalje života sa Dragojevićem i otkrila sve o svađi sa njegovima

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading