DUGUJE 150.000 EVRA! Diskvalifikovani zadrugar u velikom problemu, nema gde da spava, otkrio i razlog zašto je pobegao iz rijalitija!
Printscreen

Aleksandra Kostadinović i MC Damiro pobegli su iz rijalitija zbog čega su diskvalifikovani, a sada se bivši učesnik oglasio na društvenim mrežama.

Naime, MC Damiro se odmah po napuštanju Bele kuće oglasio na svom Instagramu, gde je zamolio svoje pratioce da mu pomognu da nađe neko prenoćište.

- Ljudi iz Beograda, molim vas javite se, nemam gde večeras da spavam - napisao je Damiro na svom Instagramu i kao razlog bega naveo vređanje njegove bolesne majke.

DUGUJE 150.000 EVRA! Diskvalifikovani zadrugar u velikom problemu, nema gde da spava, otkrio i razlog zašto je pobegao iz rijalitija!

Printscreen

 

- Neću gledati kao pojedini da te diskvalifikujem jer ne želim taj teret na leđima. Makar ja večeras, sutra i prekosutra spavao na ulici, čekaću te da mi se izviniš za bolesnu majku koju si mi psovao kao i za moje najmilije. Sve mogu, biti na ulici, gladan, žedan, ali nikada neću dati na moju ćerku i majku! Ako ima neko iz Beograda da mi pomogne u vezi spavanja, neka se javi. Hvala - napisao je diskvalifikovani zadrugar.

Podsetimo, produkcija će od Aleksandre na sudu tražiti 50.000 evra, dok će od Damira tražiti čak 150.000 evra, jer mu ovo nije prvi beg iz rijalitija.

PREOTELA JE DRUGARICI DEČKA, ONA JE ZLO! Bivši dečko Dalile Dragojević izneo sav prljav veš, tukao je u rijalitiju, a sada ponizio: Svi momci su je lemali!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Veljo

08.11.2021 12:32

Kako pobegao pored stotine kamera? Kako odmah ima svoj mobilni telefon? Lažovi.