SRUŠIĆE SE KAD ME BUDU UGLEDALI Maja Marinković spremna za ulazak u Zadrugu, oplela po Dalili: Ona je zlo, katastrofa ju je gledati i slušati!
Foto: Printscreen/instagram

Maja Marinković sprema se da uđe u "Zadrugu", a sada je progovorila o reakcijama ukućana kada je budu ugledali ma vratima Bele kuće.

- Moja pojava će srušiti sve kad me vide na vratima. Neću morati ništa da uradim - istakla je uz osmeh Maja, aludirajući na to da će se njenom bivšem emotivnom partneru Filipu Caru vratiti nekadašnje emocije, te da će ostaviti rijaliti zvezdu Dalilu Dragojević, koja je zbog njega stavila tačku na brak sa suprugom Dejanom.

SRUŠIĆE SE KAD ME BUDU UGLEDALI Maja Marinković spremna za ulazak u Zadrugu, oplela po Dalili: Ona je zlo, katastrofa ju je gledati i slušati!

Foto: Alo.rs

 

- Dalila je zlo! Nije vredna komentara. Ona je kao pojava zaista katastrofa, i za gledati i za slušati!

Osim toga, Marinkovićeva je prokomentarisala i samog Filipa.

- Nije lepo to što je uradio, jednostavno nije korektno. Ja sam njega, sa druge strane, ispoštovala na svaki mogući način, a to što je on uradio govori o tome kakav je on čovek. Uostalom, vreme će sve pokazati - dodala je rijaliti zvezda u emisiji "Ekskluzivno".

PRIZNALA DA LI SE SLUŽILA MANIPULACIJOM Jovana Ljubisavljević progovorila o vezi sa Karićem i njenom učešću u rijalitiju!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Tica

07.11.2021 17:06

Cime da se faciniraju operisanim Majkl Dzeksonim...za 30 godina ce se raspasti

Mika

07.11.2021 19:43

Maja Marinković je bolja od većine, jer nije licemer. Kod nje je sve transparentno. Kad muškarac bije ženu, na to se ćuti, to je normalno, to babuskere mizogini podržavaju, a kad žena bije muškarca - to nije, to je stoci, koja rijaliti gleda za ludnicu. Aj mrš bre više neandertalci. Zato nas i mrzi svet.