PRODUKCIJA ĆE POMRSITI KONCE?! Ulazak Maje Marinković i Mladena Vuletića napraviće opšti haos, sledi krah ljubavnog trougla?!
Printscreen

Afera Dalile Dragojević i Filipa Cara već nedeljama je glavna tema u Zadruzi, a njihova burna veza propraćena je raznim skandalima i svađama, ali sada na imanje, pristižu njihovi bivši ljubavnici, koji bi mogli sve konce da im pomrse. Produkcija je odlučila da im dodatno stavi odnos u iskušenje, tako što će u rijaliti uvesti njihove bivše partnere - Maju Marinković i Mladena Vuletića - kako piše gorepomenuti list.

Maja Marinković ulazi u finalnu sezonu Zadruge 5!?

Već neko vreme se spekuliše da će Filipova bivša devojka uskoro ući u Zadrugu, a taj dan je konačno došao. Po rečima izvora bliskog Maji, ona će najverovatnije već ovog vikenda postati deo pete sezone najgledanijeg rijalitija, što je i sama nagoveštaval - kako prenosi gorepomenuti list.

Mladen Vuletić će zagorčati život Dalili!?

Međutim, sa iznenađenjima produkcije ni tu nije kraj. U toku naredne nedelje očekuje se ulazak još jednog učesnika, bivšeg Dalilinog verenika Mladena Vuletića! Ne sumnja se da će ovo biti jak udarac za starletu iz Bosne, posebno ukoliko kršni Crnogorac donese dokaze koji bi je uništili.

Podsetimo, Dalila je i sa Mladenom imala skandaloznu vezu, pa su se često svađali i tukli i to tokom učešća u Parovima.

SVAĐA PRED PUNOM SOBOM! Dalila i Car zaratili u krevetu, ona mu odbrusila: Imao si devojku, svi smo videli šta si joj radio!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading