KRISTIJAN ŽESTOKO OPLEO PO LJUTOM RIVALU! On je starleta, drugi su mu pravili decu dok je robijao
YouTube/ Printscreen

Aktuelna rasprava između podgoričkog snagatora Svetozara Kike Nikočevića i Kristijana Golubovića ponovo je oživela nakon nekoliko godina.

Pre više godina “najjači beli čovek” je izazvao Kristijana Golubovića na sportski dvoboj, koji Golubović nikada nije prihvatio. Međutim, poznato je da je Kikin snimak stigao do Kristijana, a sada je ova tema ponovo zaživela.

KRISTIJAN ŽESTOKO OPLEO PO LJUTOM RIVALU! On je starleta, drugi su mu pravili decu dok je robijao

Foto: privatna arhiva

 

Aktuelna zbivanja su nastavila svoj tok ovih dana odgovorom Golubovića u emisji “Balkan info” koji je isprozivao čoveka sa najvećim bicepsom u Evropi i rekao da je on jedan praistorijski čovek, aludirajući na Kiku sa negativnim komentarima na njegov izgled i uvredama na račun porodice, što je “najjači beli čovjek” doživio veoma lično i emotivno.

- Ja sam odgovorio njemu klipom. Dirao je moje roditelje, moju majku, koja se još nije oladila. Ja sam sportista, za razliku od njega. On kaže da je porodica svetinja i zakon. Zašto je dirao moju porodicu. Dok je on robijao, drugi su mu pravili decu. Nema dovoljno kapaciteta za muškost - govorio je Kika.

KRISTIJAN ŽESTOKO OPLEO PO LJUTOM RIVALU! On je starleta, drugi su mu pravili decu dok je robijao

Printscreen

 

- On bi dobio metak davno, krio se po zatvorima. Trebalo je da bude ubijen, on je običan špijun koji radi za policiju. Ja sam ga izazvao, da vidimo ko je jači. On nije prihvatio meč. On je u to vreme bio broj jedan čovek sa beogradskog asfalta. On ne sme da dođe u Crnu Goru, ali ja mogu u Beograd. On se samo sa ženama svađa, muška starleta - rekao je KikI.

Podgorički snagator, objavio je poruke koje mu je Golubović poslao.

ŠOK OBRT! Car prišao Dalili ona mu odbrusila da će ga uvek smatrati greškom, ukoliko ovo bude radio!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading