NISAM JA NIČIJA KRAVA Dalila besna nakon raskida sa Carem, večeras ga stavlja na finalni test!
Foto: Youtube/Printscreen

Dalila Dragojević i Jovana Tomić Matora sede u dvorištu i jadaju se jedna drugoj, a u jednom trenutku je prošao Car i obavestio ih šta će uradili sa stvarima iz izolacije.

- Car ide kao da spava u krevet u kome je spavao, isterao Antea iz kreveta, dečje fore. Svako pokazuje sebe, u moj krevet neće ući niko - rekla je Dalila.

- Znaš šta je najjače od svega, tako mi se kupi sve nešto, kad poludim pa se ja nakačim nekome, niko me neće sprečiti. Šta ste pričali vas dvoje u vrtu, ne znam šta ste pričali, ali mislim da ste se zbog gluposti posvađali? - pitala je Matora.

NISAM JA NIČIJA KRAVA Dalila besna nakon raskida sa Carem, večeras ga stavlja na finalni test!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Priča gluposti, stalno me stavlja u isti koš sa Dejanom, on će od nas da napravi žrtve, on će ovo on će ono, on će da pokaže kako se igra rijaliti - govorila je Dalila.

- To je zato što on verovatno... - pokušala je da kaže Matora.

- Ma ne zanima me, neću da nalazim više opravdanja za njega, on ima 29 godina, ko mene opravdava? - prekinula je Dalila.

- Ja uvek kad volim tražim opravdanja - rekla je Jovana.

- On će večeras pokazati koliko mu je stalo - dodala je Dalila.

- Sutra ću sve stvari i hranu izneti iz izolacije i odneti na krevet - dobacio je Car.

- Neću ja nikakve stvari, neće niko hranom upravljati! Sve što nađem na krevetu ću baciti, nisam ja ničija krava! Neće mene niko uslovljavati, neću jesti ništa do ponedeljka ako treba. Malo pre kaže da je glupo da se svađamo ovaj i ja oko hrane, a sada radi isto! Ma terajte se... - govorila je Dalila.

UGRAĐEN MU JE PEJSMEJKER Ana Bekuta se oglasila nakon što je Mrka primljen u bolnicu, evo kako se oseća!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading