JA SAM DALILA, BOSANSKA PARIS HILTON Vesna Rivas otkrila kako se Dragojevićka muvala sa Davidom, a evo kakva je bila!
Foto: Youtube/Printscreen

Pevačica Vesna Rivas, kao neko ko je sa rijaliti zvezdom Dalilom Dragojević proveo dosta vremena u rijaliti šou-programu "Parovi", rešila je da "osveži" pamćenje vernih pratilaca pete sezone "Zadruge" i uputi ih razloge njenog trenutnog ponašanja.

- Ja nju pratim od prvog momenta. Startovala je kao fina, smerna devojčica, učila je, studirala i na laptopu gledala "Parove", uživala je u mojoj i Zmajevoj (prim.aut. Ilija Grahovac, Zmaj od Šipova, rijaliti veteran) svadbi, pa je, kao naš fan, zvala produkciju i molila da je prime u rijaliti - počela je priču Vesna u "Grand Magazinu".

JA SAM DALILA, BOSANSKA PARIS HILTON Vesna Rivas otkrila kako se Dragojevićka muvala sa Davidom, a evo kakva je bila!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Primili su je, ali je ispala posle mesec dana jer je osoba bez harizme, nebitna, dosadna. Ona nikad neće biti rijaliti igrač nego rijaliti-flaster, čičak, vaškica koja se, kao i drugi slični njoj, zalepi za nekoga ko već ima priču. Njoj kad priđe neko ko je dobar, ona neće da gubi vreme na njega i da troši kadar.

- Takve osobe čak i da joj kažu da je odvratna, ona im ne odgovara i u fazonu je: "Ko si ti da se kačiš na mene?!". Ispala je ona iz te prve sezone "Parova" i naišla na veliku osudu javnosti jer je pričala o problemima svoje porodice. Tada joj je rečeno da može da se vrati u sledeću sezonu, ali samo ako ima partnera ili neku drugu priču jer ovako sama po sebi nije interesantna da bi bila rijaliti igrač - dodala je Rivasova.

- Ona je utripovala da može da postane rijaliti igrač i da produkcija samo ne prepoznaje nju kao takvu. Spanđala se sa Mladenom (prim.aut. Vuletićem) i dogovorili su to kao priču da uđu u rijaliti. Nju odjednom nije interesovalo šta ima njena porodica da kaže na to i popustile su joj sve kočnice pred kamerama.

JA SAM DALILA, BOSANSKA PARIS HILTON Vesna Rivas otkrila kako se Dragojevićka muvala sa Davidom, a evo kakva je bila!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ušla je u tu sledeću sezonu "Parova" besna. Babo ju je izbacio iz kuće. Ona odjednom nije ušla kao fina, smerna devojčica koja studira nego se pojavila u tigrastoj, vamp haljini kao vamp devojka i rekla: "Ja sam Dalila Moreno, bosanska Paris Hilton! (prim.aut. američka starleta poznata po životu na visokoj nozi) - nastavila je u jednom dahu pevačica izlaganje.

- Sve je to bilo veštačko. Odmah su krenule razne priče. Pred ulazak u sledeću sezonu je odmah naručila od produkcije momka i oni su se potrudili da joj nađu nekoga sa kim će da se spanđa pred kamerama. Ne treba to zameriti, jer smo mi svi tim koji učestvuje u pravljenju priča, pa se tu nešto odglumi, a nešto bude i stvarno.

- Tada se pojavio David Dragojević (prim.aut. Dejanov brat) i ona je odmah zinula kada ga je videla takvog prelepog, prezgodnog, sa kožnim koferima iz Amerike. Ona je paćenik i iskompleksirana je pa pati za tim skupim stvarima. Odmah mu je rekla: "Kako si lep. Je l' ti se dopada neka devojka ovde?" - ispričala je Vesna.

- Odgovorio joj je da mu se dopada, a kada ga je pitala: "Da li sam to ja?", a on rekao: "Ne", Dalila je odmah počela da se mršti. David je tada rekao da bi bio sa Aleksandrom Subotić. Tada je počeo njen omraz prema porodici Dragojević. Ona je posle na jednoj žurki silovito napadala Davida i pokušavala da ga poljubi iza zavese, svi smo to videli, iako su to oni negirali.

- Dejan je u to vreme pljuvao Dalilu, postoje na fan stranicama te prepiske. Kritikovao ju je posle u jednoj emisiji, na šta je ona rekla: "Je l' bi ušao malo ovde?! Hoću ovog ovde da uvedete!" I tako je i bilo - zaključila je Rivasova, a čiju smrt je ona, sa druge strane, prorekla u "Zadruzi 5".

DALILA OŠAMARILA FILIPA! Car nasrnuo na devojku, ona krenula fizički da se obračuna sa njim!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
ja

03.11.2021 11:05

Da bi Dalilu smirili treba da udje ili Vesna Saska ili Zorica Mark. pa bi onda svi zadrugari bili protiv Dudlile.

Miki

22.11.2021 09:24

Jao, što je ružna, grozota. Da nije radila plastične operaije i skratila nos, katastrofa.Bilo bi dobro da je i jezičinu malo potkresala....zato je ljubomorna na mlade i prelepe devojke.