DALILA JE FOLIRANT, AKO UĐEM BIĆE LOM! Bivša zadrugarka raskrinkala Dragojevićevu, nije birala reči za odnos koji danima šokira javnost u Srbiji!
Foto: Youtube/Printscreen

Mina Vrbaški je bila sinoćnja gošća u emisiji Amidži šou i tom prilikom se dotakla svog privatnog života, a potkačila je i pojedine zadrugare i veze u rijalitu, kao i rijaliti odnos koji puni novinske stupce nedeljama, a to su Dalila, Dejan i Filip.

Naime, rijaliti učesnica, a sada i pevačica otkrila je da je sada slobodna.

- Javna veza je nešto najgore. Kada pokušavaš da sakriješ od javnosti je teško. Kada je neko nepoznat, uvučeš ga u taj svet, tek tada nastaju problemi jer neko možda nije spreman na to. Slobodna sam - rekla je Mina.

Inače, Minina dva bivša dečka trenutno se nalaze u rijalitiju.

- Ja sam zadovoljna sada. Oni neka tamo prave, ja sam dosta pravila problema i skandala. Pesmu nisam posvetila nikom, sasvim slučajno sam je snimila - otkrila je Vrbaški u pomenutoj emisiji.

- Čujem se sa Milicom Kemez i Aleksandrom Nikolić. Veza Milice Veselinović i Mensura nema šta da se komentariše, njih dvoje su baš jeftini, ne želim da ih komentarišem. Veza Dalile i Cara biće sve gora i gora. Dalila je bila mirna i povučena, sada vidimo koliki je folirant. Ja kada bih ušla nikad ništa ne bih kvarila, ali me toliko pominju kao da sam unutra, kada bi me videli - to bi bio lom - zaključila je Mina.

I DALJE NE MOŽE DA PREBOLI DEJANA! Dalila uhvaćena kako nosi ovu stvar od bivšeg muža, Filip Car izgoreo od ljubomore i žestoko joj zamerio!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ruzica

03.11.2021 08:34

Samo da produkcija uvede Maju i Minu ode Dalila u drugi plan.

Ruzica

03.11.2021 08:36

Ako Mina udje u zadrugu Dalila postaje nebitna za rijaliti.