FILIP PSOVAO I VREĐAO DALILU! Sukobili se zbog Dejanovog ponašanja, Car opleo po njemu pa ušao u žestoku raspravu sa svojom devojkom!
Foto: Youtube/Printscreen

Dalila Dragoejvić i Filip Car su nakon Dejanovog sloma kada ih je video kako se ljube komentarisali njegovo ponašanje. Dalila je Dejanu obećala da se neće ljuti sa Carem ispred njega, ali je ipak to uradila:

- Ne mogu da se krijem... Hoću da živim život, ne zanima me ništa! Ne zanimaju me stresovi, ne dotiče me ništa - rekla je Dalila.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Da znam da je ceo svet protiv i ove scene i komentari... Ne mogu da izdržim - pričao je Car.

- Ovo je nametanje griže savesti, video se učinak da to deluje. Bolje da me izvređa, sve najgore. Napravio je on još jednu jako odvratno situaciju... To je psihopatsko ponašanje.... Fuj! Nemoj da dozvoljavaš da budem jača od tebe! Šta ću da se krijem? - vikala je Dalila.

- Nek nastavi svoj život, koiko god da je teško! Imaš devojke, puna kuća. Neću da budem u njeogvoj koži i neću da imam razumevanja, preterani su - nastavila je ona.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Video sam da je u stanju sve najgore reći ljudima, Janjušu, Staniji onakve reči... Ovo da se nije desilo on bi bio noćna mora svih zadrugara. Njemu je mozak baziran na rijaliti. Sad kad je osetio svoju muka, ne može da se nosi sa njom - pričao je Car.

- Ljudi zaboravili, pa su opet tu... Ja sam ispala najgora. Meni je u mojoj greški top, fenomenalno. Ne mogu da zaplačem - dodala je Dalila.

- Car i Dalila su se u jednom momentu i posvađali zbog Dejana, pa je Filip napao zadrugarku i krenuo je da je vređa, nakon čega je ona okrenula leđa i otišla od njega, a on je krenuo da psuje i da je vređa još više.

OVO JE PAKLENO! ŽAO MI JE DEJANA! Ša prokomentarisao ljubavni trougao u Zadruzi, ovakvu budućnost predviđa Dalili i Caru

Komentari (1)

Loading
Vasar Tastine

11.11.2021 07:08

Ova volina jos ne kapira da je Dudlina dresura uveliko pocela. Moze da psuje koliko hoce, ali pit bul ce zameniti kucence Dejana! Ha, ha, ha... samo gledajte