ONA GA ODAVNO NE VOLI Ana Korać progovorila o Dalili i Dejanu, pa dodala: Njegova porodica pati, pričala sam sa Biljanom!
Printscreen

Bivša zadrugarka Ana Korać je otvorila dušu i progovorila o Dejanu Dragojeviću i Dalilinoj javnoj prevari.

ONA GA ODAVNO NE VOLI Ana Korać progovorila o Dalili i Dejanu, pa dodala: Njegova porodica pati, pričala sam sa Biljanom!

Printscreen

 

- Poklon sam dobila od jače polovine. I moj pas je dobio automobil. Još je rano za sudbonosno da, to je sveža veza, na početku smo, ko zna šta će se desiti do kraja. On je odavde iz Beograda. Vidiš na meni kako se osećam i kako izgledam, kako zračiš tako i privlačiš - rekla je Ana, pa otkrila šta misli o odnosu Dalile i Dejana.

- Meni je Dejana jako žao, on je meni kao dečak kome treba zagrljaj, mislim da ona njega nije volela poslednjih godina. Ja sam za to da oni raskinu, oni su kao baba i deda. Nikakvo dešavanje. Kada sam bila kod njih bilo je dosadno, meni oni nisu par - rekla je Ana i dodala:

- Kao par su mi bili dosadni, samo su sedeli kod kuće, jeli su, i tako su im prolazili dani. Žao mi je njega, prišla bih mu i zagrlila bih ga. Kada sam bila kod Biljane, ona je uvek sve najlepše govorila o Dejanu, meni njegova priča nije jasna. Ona je uvek govorila o njemu, i znam da jako pate za Dejanom. Volela bih da nekako da se pomire i da budu normalna porodica - zaključila je Ana Korać u emisiji "Premijera-vikend specijal".

NAJBRŽA I NAJVEĆA RIJALITI TRANSFORMACIJA IKADA?! Dejan Dragojević ne liči na sebe, evo kako je izgledao pre samo dva meseca!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading