JOVANA IMA RAZLOG DA SE PRIBOJAVA Stefan i Anđela gaje simpatije jedno prema drugom, dopisivali su se pre ulaska u Zadrugu!
Printscreen

Stefan Karić i njegova devojka Jovana Ljubisavljević kako kažu jedva čekaju kraj pete sezone rijalitija ''Zadruga'' i da nastave sa svojom emotivnom romansom, ali kako stvari stoje, do kraja te romanse moglo bi doći uskoro i to zbog Anđele Đuričić.

Karić je u petu sezonu rijalitija ''Zadruga'' ušao bez svoje devojke sa kojom je romansu započeo u prethodnoj sezoni, te sada neretko ističe koliko mu nedostaje, podseća je da je voli i pozdravlja, ali na površinu polako isplivavaju nepoznati detalji iz njihove veze.

Naime, drugarica Anđele Đuričić otkriva da su se Karić i Anđela dopisivali pre rijalitija, te da postoji velika šansa da se njih dvoje zbliže i više nego što bi Jovana želela.

Ma, Anđela nema simpatije prema Mateji, zato je tako brzo sa njim i završila, njoj se Stefan odavno dopada, a i ona je tip devojke kakve on voli. Rekla mi je dan pred odlazak u karantin da se kuckala sa Stefanom na Instagramu i da joj je on poželeo sreću u rijalitiju, nije znala da će i on ući. Naravno da Jovana nije upućena u to da su se njih dvoje čuli, ali vam ja garantujem da ako ona ne uđe u skorije vreme, Stefan i Anđela će ostvariti neku vezu. Ne znam da li ste obratili pažnju, Stefan se sklanjao sve vreme od nje, izbegavao da bude u njenom društvu, jer je svestan da će teško da se iskontroliše ako se sa njom zbliži. Oni gaje simpatije i te kako. Ne želim da ofiram jednu pevačicu koja je nedavno pevala kod njih na žurki, nas dve se poznajemo i ona mi je rekla da je primetila poglede između njih dvoje, čak mi je rekla kako Stefan ne skida pogled sa Anđele, dok ona to čini diskretno. Eto, nisu slučajno izabrani oni kao par za ovaj zadatak da budu vezani po ceo dan lisicama, to im je sada šansa za zbližavanje. Verujem da Jovani nije svejedno – kaže za gorepomenuti portal Anđelina drugarica i dodaje:

Ja Jovanu ne poznajem, ali ima razlog da se pribojava šta će da se desi tu, jer i ona je tako prvih nekoliko meseci pozdravljala svog momka Luku i vikala da ga voli, pa ga ostavila zbog Stefana. Sve mi miriše na to da će da se ponovi njen i Lukin scenario.

Međutim, ni oku Miljane Kulić ništa ne može da promakne, te je i ona prokomentarisala sa Drvetom mudrosti da primećuje varnice između Karića i Anđele.

Anđela kada se pojavila na Zadrugoviziji, Karić je onako, dobro odmerio i pogledao onako baš, ja sedela tu, on se okrenuo i gledao je. I kroz kuću vidim da prati gde je, ima tu nešto – rekla je Miljana.

KRISTIJAN GLUBOVIĆ ODBRUSIO MMA BORCU: Imam 1.000 uličnih tuča, tvrdim da sam nepobediv!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading