DOLAZIM U ZADRUGU! Dalilina majka besna zbog preljube, sad počinje haos!
Foto: facebook, youtube

- Zar treba ovolika polemika da se vodi o mom detetu? Svi misle da je Dalila nejaka i nezaštićena spolja i da ovu veštačku frku niko neće prekinuti? Samo neka se tome nadaju. Čitava ova igra između Dejana, Dalile i Filipa Cara je nepodnošljiva. Kad budem odlučila, govoriću o svemu javno, za sada još nije momenat za to - poručuje Emina.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- Mnogi novinari su me zvali, ali ja još ne želim da ogolim čitavu istinu. Lažima se ništa neće postići koje se plasiraju o mom detetu i meni. Znam i ja napraviti haos po novinama i u studiju, samo ako me pojedini rijaliti igrači budu dirali - rekla je uznemirena Dalilina mama i otkriva da bi ušla u petu sezonu rijalitija.

- Kad je moje dete u pitanju, a u ovom slučaju i Dejan i Dalila, i te kako sam spremna da uđem u "Zadrugu" i da se suočim sa svima. Ja Dejana i dalje doživljavam kao svoje dete. Imam i brojne informacije o drugim učesnicima koje bih iznela u javnost. Ali što se kaže, polako, sve će to doći na svoje mesto - ističe Emina koja poslednjih dana prolazi kroz pakao.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- Prolazim kroz pakao, a kako i ne bih kad vidim da se mom detetu uništava brak. Dalila nije sama i moju podršku će uvek imati. Neka se igraju sa mojom decom unutar rijalitija, ali moraju da misle i na nas majke. Ja shvatam šta je rijaliti igra, ali ovo je postalo nepodnošljivo. Za svoju Dalilu bih život dala, a kad vidim šta rade pojedini ukućani pozli mi. Marko Đedović umesto da ih spaja, on taj brak uništava raznim informacijama - zaključila je Emina Mujić.

BONUS VIDEO:

ZGADILI SU MI SE MUŠKARCI! Mina Vrbaški kroz suze iznela svoju potresnu životnu priču i naježila sve prisutne!

Komentari (3)

Loading
Raso

10.11.2021 16:02

Marka ljigavca je Fam Mitrovic postavila svog agenta da tako radi da bi Mitrovici bili jos bogatiji.Neka ubaci svoju zenu Milicu pa da je neko krese a on neka gleda na TV ekranu.

ZOKA

27.11.2021 21:27

Ova zena je bolesna ona je i u parovima pravila probleme ko joj cerki unistava brak kad to radi sama. Ovo je bolest.