DEJAN UDARIO NA DALILU, CARU PREKIPELO Zakuvalo se između Dragojevića i Filipa!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

- Što se ne prebaciš kod Sandre kada ti je pravi prijatelj, bila je uz tebe kada ti je bilo najteže - glasilo je pitanje.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- Jeste, ona mi je bila najviše tu. Tu je i Marko ali ona je bila najviše uz mene. Hvala ovo zadatku sa lisicama. Prebaciću se sigurno - govorio je Dejan.

- Danas si bio raspoložen - rekla je voditeljka.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- Jesam, bio sam sasečen kada se to desilo, ali sada sam okej. Vreme je najbolji pokazatelj svega - rekao je Dejan.

- Šta kažeš što ti žena ima dečka, a ti si poleteo i vređao ljude? - glasilo je pitanje.

- Kad vratim film, dubio sam mnogima na glavi, ali opet ne žalim. Sve je to bila moja dobra volja. To mi je tako čudno, bolesne su mi situacije. Ne možeš u nešto da poveruješ. Gledaš film i vidiš glupav kraj. Pokušavam da budem realan u svom gledanju... Ne mogu da se izrazim - govorio je Dejan.

- Rekao si da ti sve deluje kao san - dodala je Ivana Šopić.

- Da i Đedović me je uštinuo. Ne ide mi uz nju... Ne mogu da odbacim pet godina njenog poštovanja, kako se žrtvovala... Ne mogu da odbacim zbog situacije koja je odvratna. Bilo mi je žao, juče vidim svi jedu, razmišljam da li je ona jela. Budu situacije gde mi bude žao zbog nekog ko me ne vreduje ni jedne sekunde, jer osetim da se ne oseti dobro - nastavio je on.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

A onda je usledilo pitanje da li Caru smeta što Dejan brine da li je Dalila jela ili ne?

- Da je drugačije situacija, zasmetalo bi mi, dođem iz izolacije i čujem da Mihić nema da jede, ja mu dam iako samo u konfliktu, da li je tu neka druga namera ili šta je tu. Ne znam. Dejan menja izlaganje i mišljenje vrlo brzo. Neprirodno mi je bilo kada sam video da se odrekao brata i roditelja. To mi je bilo čudno. Rekao je da se u tu kuću nikada neće vratiti - rekao je Car.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

BONUS VIDEO:

DALILA JE PREBRZO PRODALA MUŽA Mensur otkrio nepoznate detalje veze između Dragojevićke i Cara!

Komentari (1)

Loading
MUJO

29.10.2021 06:54

Ovaj ofarbani umesto da je srećan što se otkačio od ove profufnjače on tuguje.Vidi se da nije sam sa sobom po boji kojom se ofarbao.